NINA KRALJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo je poručila svim kritičarima njezine pjesme

Foto: Dario Njavro

Nina Kraljić o Eurosongu i skandalima kojima je obavijena njezina pjesma.

Naša predstavnica na Eurosongu porazgovarala je sa Zoranom Šprajcom o spotu za pjesmu Lighthouse, nastupu na Eurosongu, ali i napadima kojima je bila izložena zbog toga što pjesmu potpisuju Austrijanci.

Nina će braniti naše boje u Stockholmu za mjesec dana, a probe su u punom jeku. Šprajcu je otkrila kako razrađuju scenske i ostale ideje te da će pjesma biti pomalo mračna.

“Mračno je zato što je predstavljeno metaforički. Tematika je moj doživljaj pjesme dok ju pjevam. Naime, radi se o ovozemaljskoj Nini koja je okružena problemima, koje predstavljaju statisti, njih pet da budem točna i onozemaljska, odnosno gornja Nina, koja je neopterećena zemaljskim problemima. To je metafora za duhovnost koju mi svi tražimo.”, objasnila je na upit zašto je toliko mračno.

Kao osobnog favorita izdvojila je Ukrajinu, a smatra kako će joj taj nastup biti jedno veliko iskustvo iskustvo.

Otkako ste odabrani za Eurosong valjaju se priče i aferice – prvo zašto nisu hrvatski autori, a sad je netko otkrio da je to plagijat.

“Interesantno kako ljudi imaju vremena, ja se stvarno čudim tome. Naravno, svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali voljela bi da to mišljenje bude sviđa mi se pjesma, ne sviđa mi se pjesma, a ne da idemo u neke, usudim se reći, nebuloze. Svima nam je u interesu predstaviti Hrvatsku u najboljem svjetlu.

Je li vam dođe nekad od svih tih nebuloza da se zatvorite u kuću na dva mjeseca?

Meni sad dođe da se zatvorim u kuću na par mjeseci, ali posao mi to ne dozvoljava. Mislim da je to dobar znak da nešto novo radimo i dokle god se to dešava, ja ću nastaviti to raditi i dalje.

>>>EUROSONG SKANDAL SE NASTAVLJA: Nina Kraljić poslala žestoku poruku kritičarima!

>>>SKANDAL OKO PJESME NINE KRALJIĆ: Uputili rafal kritika na račun HRT-a (VIDEO)


Komentari