NINA ĆE ZASJATI: Haljinu za nastup u Stockholmu dizajnirat će posebno za nju (VIDEO)

Youtube

 

Ako vas je zadivila haljina Nine Kraljić koju je ona nosila na probnom nastupu u Amsterdamu, onda će vas oduševiti vijest da će njenu pravu haljinu dizajnirati isti Juraj Zigman. 

Za dizajn haljine koju će Nina Kraljić nositi na eurovizijskom nastupu u Stockholmu zadužen je talentirani i nagrađivani hrvatski dizajner Juraj Zigman, a početak suradnje ostvaren je već kroz nastup Nine Kraljić u Amsterdamu!

Naime, haljina koju je Nina nosila tijekom nastupa u Amsterdamu, 9. travnja, u sklopu Eurovision In Concert manifestacije, mnoge je očarala i zadivila, a nosi upravo Zigmnov potpis! Kako će izgledati eurovizijska kreacija haljine koju će Nina nositi na nastupu u Stockholmu, još uvijek nije otkiveno.

Nina Kraljić nastupit će u prvoj poluzavršnici Eurosonga, 10. svibnja u Stockholmu, a cjelokupni stožer hrvatske predstavnice vjeruje i u njezin plasman na završnicu natjecanja 14. svibnja. Nakon što je propustila dva Eurosonga, Hrvatska se s Ninom Kraljić vraća na omiljeno natjecanje i to u godini u kojoj Hrvatska radiotelevizija obilježava dvije važne obljetnice – 90 godina postojanja Hrvatskoga radija i 60 godina postojanja Hrvatske televizije.

>>>ANKETE KAŽU DA JE NINA KRALJIĆ PRVA: Oduševila publiku svojom magičnom izvedbom (VIDEO)

>>>NINA KRALJIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ovo je poručila svim kritičarima njezine pjesme


Komentari