NEVJEROVATNO! Mili iz Miligrama usred tv emisije za samo jednu minutu napravio hit! (VIDEO)

PRESS

Mili je opravdao svoj ugled, te je bez ikakve pripreme, na licu mjesta, od prve čitajući tekst ujedno sastavljao melodiju za strofe i refren, te napravio veoma lijepu pjesmu.

Aleksandar Milić Mili, vođa Miligrama, jednog od najboljih bendova u regiji, za samo 1 minutu usred tv emisije napravio hit!

Ovo se dogodilo prije par dana kada je Mili gostovao u najpopularnijoj hrvatskoj show bizz emisiji „Hana i Mladen Show“,na Zagrebačkoj Z1 televiziji, koju vode novinarka Hana Tabaković i popularni pjevač Mladen Burnać

Usred emisije, Mladen je želio provjeriti glasine kako je Mili ovih godina ponajbolji autor na Balkanu, te ga je iznenadio i pred njega odjednom samo stavio tekst jedne svoje pjesme, gurnuo mu gitaru u ruke i rekao: Ajde da vidimo dal možeš od prve odmah napraviti melodiju na ovaj tekst?”

PRESS
PRESS

Mili je opravdao svoj ugled, te je bez ikakve pripreme, na licu mjesta, od prve čitajući tekst ujedno sastavljao melodiju za strofe i refren, te napravio veoma lijepu pjesmu. Ujedno je sve prisutne oduševio svojim talentom!

Na kraju se pjesma obojici toliko dopala da je planiraju uskoro snimiti za novi cd. Ako do toga dođe, grupa Miligram će nakon Severine, Rozge i Lane Jurčević, ostvariti još jednu zanimljivu suradnju sa nekim hrvatskim izvođačem, a Mladen Burnać će po prvi puta u karijeri ostvariti suradnju sa nekim izvođačem iz regije. Do sada su njegove pjesme u duetima sa njim pjevala takva imene kao što su veliki  Arsen Dedić i Kemal Monteno.

Vjerujemo da će ovo biti zanimljiva i vrlo uspješna suradnja.


Komentari