NEVE JE JEDNA I JEDINSTVENA : Bivša manekenka i sportašica temeljito se priprema za branje duhana u Hercegovini (FOTO)

Facebook

Izgleda da jedna od najosebujnijih kandidatkinja prošlogodišnje, ali i ovogodišnje emisije “Ljubav je na selu” ipak nije lagala.

Splićanka Nevenka Bekavac, svima znana pod imenom Neve nije odustala od potrage za ljubavi, pa ju i ove godine možemo gledati na malim ekranima i veseliti se njezinim izjavama. No, ako je vjerovati njezinom Facebook profilu, nije ona baš o svemu govorila neistinu.

>>> ZAŠTO NEVE? Slomila Žigino srce, večeras ide na spoj s drugim

Ova bivša manekenka i sportašica na društvenoj mreži pohvalila se svojim aktivnim sportskim životom. Dane provodi u teretani i ne silazi s trake za trčanje.

Nevenki je teretana očito postala (ili ostala) drugi doma. Vjerujemo kako se odlučila zategnuti i pripremiti na nove seoske avanture. Podsjetimo, kako je “ispalila” najpoznatiji lički brk, farmera Žigu i vratila se u svoj Split, jer nije navikla na ruralni način života, samo elita i glamur, ipak je to bivša manekenka.

No, sada svoju ljubav traži u susjednoj nam Hercegovini, kod farmera Dražena. A kako je poznato da su Hercegovci vrijedni ljudi i da treba truda da na “kršu” nešto i uspije, Neve je to ozbiljno shvatila i nastavila treninge jer sada će očito brati smilje i duhan, a za to treba snage.


Neve dane bez padalina, provodi van teretane, ali vrlo aktivno. Bavi se i košarkom, ili jednostavno zanimaciju nađe u “balunu”, a mi se nadamo  kako će naći srodnu dušu da ove aktivnosti može raditi u dvoje.

>>> NEVE IZ ‘LJUBAV JE NA SELU’ SE VRATILA: Hoćemo li kandidatkinju ponovno gledati na TV-u? (VIDEO)


Komentari