NEUGODNA SITUACIJA NA HRVATSKOM RADIJU: Ugledna radijska emisija otkazana jer nije bilo sugovornika!

Novinarke zbog specifične situacije nisu uspjele dobiti sugovornike, a pitanje je hoće li uspjeti i u budućnosti.

Vijesti Hrvatskog radija u srijedu 8. lipnja objavile su kako je ugledna radijska emisija “A sada Vlada” otkazana. Kako su naveli, emisija političke tematike otkazana je zbog specifične situacije u Vladi, a umjesto emitiranja u eter je puštana glazba iz studija.

Novinarke koje inače uređuju emisiju, Marija Grebec Njavro i Eliana Čandrlić, nažalost nisu uspjele dobiti niti jednog sugovornika za emisiju koja se inače bavi problematikom i pitanjima iz sfere politike i Vlade. Spomenimo kako su u emisiji godinama gostovali ministri, potpredsjednici Vlade pa čak i premijer, a u posljednjoj emisiji gostovao je ministar kulture Zlatko Hasanbegović.

Otkazivanje emisije “A sada Vlada” primijetila je i bivša premijerka i bivša šefica HDZ-a, Jadranka Kosor, koja je situaciju komentirala na svojemu Twitter profilu.

Na otkazivanje emisije osvrnula se kratko putem Twittera i Jadranka Kosor.

Kako je situacija Vladi trenutno u velikoj krizi pa je tako zastupljena uglavnom tišina spram medijima, a kraj krize se još uvijek ne nazire, pitanje je hoće li biti sugovornika i u skorije vrijeme.


Komentari