NEKADAŠNJE DJEVOJČICE IZABRALE: Ovo je najpopularnija Disneyeva princeza svih vremena (FOTO)

disney princeze
Facebook

Oko 80 tisuća žena u javnoj anketi izabralo je svoju omiljenu Disneyevu princezu.

Gotovo svaka današnja žena imala je fazu u životu kada je sanjarila uz prekrasne Disneyeve bajke. Uz to su, naravno, dolazile i najomiljeniji likovi, odnosno princeze, uz koje su sanjarile kako će jednog dana biti upravo poput njih.

Rezultati ankete koja je nedavno provedena na više od 80 tisuća ispitanica, pokazali su da je žene ipak imaju jednu najomiljeniju Disneyevu princezu.

Princeze između kojih se birala pobjednica su: princeza Anna (Frozen), Ariel (Mala Sirena), Aurora (Trnoružica), Belle (Ljepotica i zvijer), Pepeljuga, Elsa (Frozen), Jasmine (Aladin), Merida (Merida Hrabra), Mulan, Pocahontas, Rapunzel (Zlatokosa), Snjeguljica i Tiana (Princeza i žabac).

pepeljuga
Facebook

Titulu najomiljenije između svih njih odnijela je Pepeljuga. Ona je bila lijepa djevojka, koja je živjela s maćehom i ružnim polusestrama, no sreća joj se osmjehnula kada joj je dobra vila napravila haljinu i staklene cipelice, kako bi mogla otići na bal, koji je kraljevska obitelj priredila u sinovu čast.

Princ se naravno zaljubio, obišao čitavo kraljevstvo, kako bi našao djevojku, koja je žureći se doma, iza sebe ostavila staklenu cipelicu, a kada ju je napokon pronašao, živjeli su sretno do kraja života. Ne zna se što je sve tome presudilo, je li to njezina priča, sam lik ili bajkoviti izgled. Međutim, sada je nedvojbeno da je većini žena Pepeljuga ipak najviše prirasla srcu.

>>>POGODITE TKO GA JE ODABRAO: Ultimativni vodič kroz Disneyjeve crtiće! (VIDEO)


Komentari