Nakon STARIJIH VASIĆA, pravo lice pokazali i MLAĐI VASIĆI

Screenshot

Mogu li Vasići pasti niže? Izgleda da mogu, a za to se pobrinuo mladi član obitelji pokušavši naplatiti uslugu.

Bit će ovo pakleni tjedan u Big Brother kući. Iako još nije u potpunosti poznat zadatak, daje se naslutiti kako novi zadatak nalaže ukućanima da se podijele u dva klana, dio će ih biti u klanu vladara, a dio u klanu potlačenih. Brat je dao Steffani  pravo da bude vladarica i da bira tko će biti u kojemu klanu. Splićanka je u svoj klan vladara, koliko je za sada poznato, odabrala Zoricu, Tinu i Barbaru, a svi ostali morat će slušati njihove naredbe.

Ovo je posebno teško leglo Goranu koji je bio dobar sa Steffani, a ona je umjesto njega odabrala Zoricu koja se dodatno potrudila pokvariti odnose između njih dvoje. “Posebno si navukla bijes gospodina “Nutraka”, on je sada sujetan jer si odabrala mene, a ne njega. Savjetujem ti da ga se kloniš dok traje zadatak”, poručila je Zorka mlađoj sustanarki.

No, Goran nije jedini koji je teško podnio ulogu potlačenog uz njega su tu još i Vasići koji svakim danom postaju sve prozirniji i njihovo ponašanje se mijenja na gore iz dana u dan. Nakon javnih nominacija na kojima su se na propisno osramotili licemjernim ponašanjem i nakon što je Rada podivaljala i pokazala pravo lice, sada su se osramotili i Mika i Giba. Steffani je vjerojatno u sklopu zadatka dala priliku svakome da obrazloži zašto bi baš on trebao biti u klanu vladara, a tu se propisno osramotio Mika Vasić koji je pokušavao nagovoriti Steffani da ga primi pozivajući se na vraćanje usluge jer su oni nju “spasili”.

“Ja sam mjesto tebe ovdje došao, pa sam mislio jer sam ja tebe spasio da bi bio red da sad ti mene spasiš“, poručio je mladi Vasić svojoj vladarici Steffani, uz veoma kiseli osmjeh. Taman kad se mislilo kako Vasići ne mogu pasti niže, Mika se pobrinuo pred cijelokupnim auditorijem regije i ostalim ukućanima demostrirati kako izgleda naplata usluge. Premda, Vasići nikada nikoga nisu spasili.

Ako niste znali, kada Vasići učine uslugu, očekuju da se to ob…

Vasići kada učine uslugu, očekuju da se to obavezno vrati. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Sonntag, 8. November 2015

>>> Steffani OTKRILA PRAVO LICE Vasića, RADA PODIVLJALA: ‘Pijanduro jedna, dr**o jedna, srami se’

>>> Steffani najavila SEZONU PARENJA, žrtva je ponovno ERVIN (FOTO/VIDEO)


Komentari