NA GNJUSNIM RIJEČIMA SE NE ŠTEDI! ‘Ja sam takve poput tebe abortirala’ (VIDEO)

Facebook

Još jednom su dokazali i pokazali kako su dno dna.

Nakon što su liznuli alkohol opet su  iz stanara izvirile najgore ljudske osobine. Alkohol očito još jednom skida maske s lica. Tako je teta Zorica uputila Mirjani rečenicu kako je ona abortirala takve poput nje. Na što Mirjana uopće nije reagirala i još jednom dala do znanja kako je unatoč svemu mudrija od mnogih ukućana koji se prave pametni.

Ovo su užasno teške reči. Zorica ne prestaje da iznenađuje!

Ovo su užasno teške reči. Zorica ne prestaje da iznenađuje! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Mittwoch, 7. Oktober 2015

Pravo lice pokazala je i “dobrica” Ivona. Nakon što je neki dan izvrijeđala Mirjanu zbog fizičkog izgleda sad je krenula spletkariti oko kućnog lumena Ervina. Samo neka tako nastavi dok ju ne skuži Steffani, e onda joj se ne piše dobro.

Ivona je rešila da uplete svoje prste svuda.

Ivona je rešila da uplete svoje prste svuda. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Mittwoch, 7. Oktober 2015

Ervin je od naivne i emotivno nestabilne Steffani dobio što je htio, pa je počeo lagano mijenjati svoju priču ili možda nesretan nije shvatio pitanje, što za njega nije ništa neobično. Kad ga je VB pitao je li Barbara više njegov tip nego Steffani ponudio je dvosmislen odgovor.

“Ja sam trenutačno sa Steffani, ali za Barbaru imam za reći sve najbolje. Djevojka koja je dosad najveću utisak ostavila na mene, ali trenutačno sam sa Steffani, tako da je i ona OK cura.”, upregnuo je moždano tkivo i izrekao.

>>> Zbog lajave Mirjane skoro nastala tučnjava (VIDEO)

>>> ERVINE KAD SI ZADNJI PUT MJERIO IQ? (VIDEO)

>>> DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!


Komentari