MLAK START DUGOOČEKIVANOG SHOWA: Sandra Bagarić ‘pristojnija’, Petrekoviću nitko ni do koljena!

Nova sezona showa Tvoje lice zvuči poznato stigla je na male ekrane, no čini se kako su zbog odlične prošle sezone ove godine gledatelji ostali “kratkih rukava”.

Ako zanemarimo neprekidne reklame, ipak je to komercijalna televizija pa ćemo zažmiriti na jedno oko, show je bio pomalo bljedunjav. Uz poznata imena i transformacije humora nije nedostajalo, ali većina natjecatelja je izgledala kao da ima opaku tremu. Sve redom izvođači i osobe koje bi trebale biti naviknute na javni nastup izgledale su pomlao izgubljeno.

Međutim, ono što je ove godine posebno upalo u oko je diskrecija Sandre Bagarić. Naime, prisjetimo li se prošlogodišnje sezone popularnog showa, ne možemo se ne sjetiti Sandrinih često neduhovitih upadica i komentara, ali i konstantno nametanje u prvi plan.

Tako je u prvoj emisiji Ivan Šarićutjelovio popularnu pjevačicu Anastaciu, a široj publici poznat je po ironičnim opaskama i  dobrom smislu za humor, no čini se kako nije bio dobro raspoložen. Možda su ga, kako je opjevala ironična, ali vjerodostojna Maja Posavec “žuljale cipele” broja 48 ili mu nije bilo udobno u ženskoj koži? Sve u svemu to nije onaj Šarić na kojeg smo navikli.


Ivana Marić bila je Alen Islamović, točnije njegova nešto ukočenija verzija. Vokalno se trudila iz petnih žila i bila solidna, ali nastup na pozornici bio je mlak. Nesretni Dušan Bućan definitivno mora dobiti peticu za hrabrost i upornost. Nije se snašao u ulozi Madonne, ali se nije predao. Nekako smo očekivali da će on biti novi Mario Petreković, no to je izostalo. Petreković je puno karizmatičnije izvodio svoje uloge i transformacije bez srama i bez zadrške dok je Duletu bilo doista neugodno.

11947731_950687775004219_6289798368296824089_o

Luka Bulić odavno je poznat po svojim imitacijama, ovaj put je također bio prosječan kao Bee Geesi , a vrckasta Maja Šuput pokazala je bolje plesačko nego pjevačko umijeće transformirana u Bruna Marsa. Renata Sabljak kao Jessie J. bila je dosta dobra, a neodoljivo nas je podsjetila na Mirelu Holy.

Pobjednička titula pripala je Maji Blagdan, točnije Saši Lozaru koji se transformirao u crvenokosu pjevačicu i otpjevao pjesmu ”Sveta ljubav”. Dobio je pozitivne komentare od svih članova žirija, a Sandra Bagarić je istaknula kako je njegov nastup bio “najumjetničkiji”. Inače ukočen i s titulom dobrog dečka, vokalno je rasturio i pokazao svoju luđu stranu. Možda je razlog početnih grešaka i ukočenosti izvođača bila trema zbog prvog nastupa,  nikako ne možemo reći da show nije zabavan i lud, no nama lanjski kandidati već su nas u prvoj emisiji oborili s nogu.

Toplo se nadamo kako će se naši estradnjaci opustiti i malo više uživati jer publika bez obzira na greškice i ukočenosti, doista voli pratiti ovaj show. Sljedeća epizoda donosi nove transformacije pa ćemo tako pobjednika Sašu Lozara gledati kao legendarnog Eltona Johna, Dušan Bućan utjelovit će drugi estradni brk – Milu Hrnića  (sorry, ali Mišo je ipak prvi brk), Maja Šuput će biti karakterno slična Katy Perry. Njezina imenjakinju, Maju Posavec dopala je grupa Jackson 5, Ivanu Marić Justin Timberlake, a Renatu Sabljak George Michael. Luka Bulić bio je oduševljen  činjenicom kako će u sljedećoj epizodi biti Massimo, a Ivan Šarić transformirat će se u Antonia Banderasa.

Držimo fige da budu opušteni, ludi i nezaboravni!

Komentari

loading...