MARIO PETREKOVIĆ O SUPERTALENTU, ŽENAMA I SNOVIMA: ‘Sanjam kako sam sic na ženskom biciklu’

Jedinstven, zabavan, kreativan… i tako unedogled.

On je Mario Petreković, čovjek izuzetne energije, humorističar, glumac, vješt u transformacijama, a trenutno i član žirija emisije Supertalent koja se prikazuje na Novoj TV. Dugi niz godina prisutan je na malim ekranima, a njegovi talenti najviše su došli do izražaja u showu “Tvoje lice zvuči poznato” gdje je pokazao svu raskoš svojih sjajnih transformacija te kući otišao kao apsolutni pobjednik prve sezone ove poznate TV emisije.

Na njemu svojstven i nekonvencionalan način otkrio nam je kako je to biti taj koji ocjenjuje druge i još puno toga. Odlučivati o nečijoj sudbini nije lak posao, a to nam je u svom stilu pojasnio i Mario, priznavši da ipak preferira ženske kandidate.

12742338_1673472866203783_8085301606633266537_n

Trenutno ste se našli u dosta zahtjevnoj ulozi. Kako je to biti član žirija Supertalenta? Je li Vam teško donositi odluke? Kakve kandidate najviše preferirate? Akrobacije, pjevanje, gluma?

-Apsolutno ste u pravu, dosta jedna ovako zahtjevna uloga. Nekog koji odlučuje, rekao bih sudi, a životni moto mi je: “‘ko si ti da mi sudiš” i sad me je zapala uloga baš tog suca, koji donosi sreću, ali i suze, sve po zaslugama i uvježbanosti te originalnosti. Dosta zahtjevni kriterij. Ima teških odluka i neodluka, bi ne bi, emocije, pa opet razum, pa traži dobro, al’ znaš da ima bolje, a sve neš sad. A čujte ,takva je uloga. Preferiram ženske kandidate jer potičem zastupljenost žena u društvu, osobito talentiranih, a ima ih k’o gljiva poslije kiše. Tipa Brulesk plesačice, Pjevačice, Denserice, Akrobatkinje, Bake, pa tek onda dečki.

Poznati ste po kreativnosti, smislu za humor i skečevima. Gdje nalazite energiju i inspiraciju i jeste li Vi ikada ozbiljni?

-Pa prije svega htio bih se zahvaliti na komplimentu i kazati vam da mi je neizmjerno drago što vas radujem. Baš od tud od tog fidbeka dolazi početna inicijacija u obliku pozitivne energije gdje se u fuziji kemijskih elemenata, stvaraju molekule zadovoljstva i sreće, takozvani smijeh. Osobno sam se liječio tom terapijom i smatram da mogu i želim koristiti ovu metodu za liječenje nesretnih ljudi i sretnih žena sa i bez djece i odrasle. Smijehoterapija je prirodna metoda koju šaljem putem medija. Besplatno, na 0607983201 bez pe de vea. Za ozbiljno. Nazovi!

Što ste točno po zanimanju? Možete li se zamisliti u mirnijim poslovnim vodama?

-Po zanimanju sam točno KV Autoelektričar. Apsolutno, kako žena ima plodnu vodu i koja prilikom poroda netom prije napušta njeno tijelo i donosi novi život, tako i poslovni čovjek prilikom poslovnog dogovora, gubi tekućinu koju nazivamo mirna poslovna voda tako da se zamišljam u mirnim poslovnim vodama, možda baš i sa Mirnofcem.

”Utjelovljenje žene je vantjelesno iskustvo”

Mario se jako dobro snašao u ulogama slavnih žena, a za njega je to bilo sjajno iskustvo. Posebno oduševljena javnost je bila kada je legendarni Mario ”skinuo” planetarno popularnu Tinu Turner, a pamte se još i njegove izvedenice Alke Vuice i Beyonce.

Nova TV
TLZP

-Utjeloviti te silne žene je prekrasno vantijelesno iskustvo. Sam ulazak u nju je bio fenomenalan i trajao je duže nego inače. Vidio sam svijet iz njihove perspektive i shvatio uz svu ljepotu i nježnost opet smo jake i ponosne,  strpljive i snažne, u muškom svijetu gdje nam je teže. Mislim njima. Eto tako vam je to bilo.

Što Vas rastužuje i jeste li zbog ičeg pustili suzu?

-Plakanje i ridanja su osnove moje smijehoterapije gdje polaznik naizmjence rida i plače, a naizmjence se smije. Redovno to prakticiram, mogu pustit suzu za Zagorske Brege ak treba. Nije problem. Sve je to za ljude.Ako si ljud?

Imaju li Hrvati smisla za humor?

-Kako ne. U ozbiljnim stvarima ima najviše ima humora. A jako smo ozbiljni. Znači, piš živi. Hilerius.

Što je Vaša najveća strast?

-Najveća strast mi je san. Dobar i miran san s povremeno idiotskim snovima i iluzijama mi je strast. Sanjam kako sam sic na ženskom biciklu i kako mi je glavna podrška i oslonac nogara na tom istom biciklu i mi se volimo i zaljubljeni smo jedan u drugog, makar smo tako blizu a opet tako daleko. Pjur Lov.


Komentari