LJUBAVNI BRODOLOM: Najveći romantičar iz ‘Ljubav je na selu’ dobio košaru

RTL.hr

Još jedan ljubavni neuspjeh u popularnom showu.

Sve je izgledalo idilično za emotivnog farmera Sandra i njegovu odabranicu Moniku. Mnogi su vjerovali kako je u njihovom slučaju zaživjela ljubav na istarskom selu Musalež, ali vrijeme je ipak iznijedrilo drugačiji kraj.

“Pa ja nju ne krivim. Nudio sam se pomoći joj oko svega, i oko preseljenja, problema, njenog sina kojeg bi prihvatio. Zamjerio sam joj jedino to što nije shvatila moju pomoć ” izajvio je Sandro za RTL.

Sandro je svoje emocije prenio i na kandidatkinje, pa je suzu pustila Afrodita. Oči su se caklile i Katarini, a Ana je tugu utapala u votki.

Monika mu je, tvrdi, odgovarala po svemu. Bio je spreman prihvatiti i nju i njezino dijete. Pronašao joj je i posao u Poreču, ali, kaže, ona na tu ljubav očito nije bila spremna.

Ona ne vjeruje više nikome. I ona je bila toliko povrijeđena u životu da joj ja ne zamjeram ništ”,  kazao je Sandro. Povrijedila ga je i tu više nema spasa. Nema šanse, kaže, da joj pruži još jednu priliku.

Svaki put kad joj je htio pomoći ona je to odbijala.

“Sad ne znam je li me zavlačila ili ne, ali tako mi je izgledalo”, zaključuje Sandro te dodaje da i dalje vjeruje u ljubav, no ne može se niti želi zaljubiti u bilo koga. Nije zažalio zbog prijavljivanja u show.

>>>FARMERI NA UDARU OBOŽAVATELJICA: Njihovi telefoni ne prestaju zvoniti (FOTO)

>>>NIŠTA OD VJENČANJA: Goran ipak previše voli druge žene, Nikolina je odlučila prekinuti vezu

>>>LJUBAV JE NA SELU: Zadnja epizoda frcala emocijama, pale čak dvije prosidbe (FOTO/VIDEO)


Komentari