LET’S GET READY TO RUMBLE! Vampirica se vraća u BB KUĆU (VIDEO)

Facebook

Podizanje gledanosti za vikend? Ma može..

Kako? Tako što će u najkontroverzniju kuću u regiji napokon ući Rada i Rade. Majka i otac Vasić večeras će obznaniti ukućanima kako su ih promatrali iz tajnih prostorija i da su oni vukli konce i određivali što će se događati od samog početka. Upoznali su, otračali, detaljno proučili svakog od njih i već stvorili svoj stav o svima. Zasigurno će prodrmati mirne vode ekipe koja uživa u kuhanju knedli, ljenčarenju i povremenom mrdanju stražnjicama.

Uz spajanje romske obitelji vraća se i vampirica oštrog jezika i burnog karaktera. Bit će zanimljivo kada se susretnu Štefica, Barbi i Mimi. Što reći, nego: LET’S GET READY TO RUUUUUMBLEEE!!!


Dosadnjikavu i monotonu atmosferu “njonjkavih” ukućana koji istiskuju prišteve, maze se i leže na kauču od kad je izašla dramatična Steffani probali su podignuti ulaskom Vesne i Mirjane. Mirjana je nakon najave da želi biti porno glumica pokazala da bi tu ulogu mogla dobiti eventualno u zoo vrtu, a seniorka Vesna ponašala se poput zaljubljene šiparice s odbačenim Goranom. To je očito izazvalo pad gledanosti…

Rebelde Goran širokih ramena raširio je ruke i ubrzao krvni protok gerijatrijskog djela kuće. Anton se mrštio na prisan odnos između njega i Vesne, no ubrzo je uslijedio šok. Gugutanja zbog kojih se rastapao “gebis” i srcedrapajuće stihove zamijenile su okrutne riječi koje ne bi trebalo upućivati starijim osobama.

>Na pomolu RAT u BB kući? Rada hladnokrvno ODBRUSILA Steffani: ‘Ti si DETE DROGIRANA’ (VIDEO)

>>>DEBATIRATE O BB-u? U velikim ste g*vnima! SMRAD MORBIDNIH STANARA uvlači nam se u domove (VIDEO)

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

 

Komentari

loading...
-->