KRAJ LJUBAVI: Goran poludio, IZVRIJEĐAO i unosio se u lice ZORICI (VIDEO)

Screenshot

Svađa je nastala jer Goran nije htio izvršavati zadatak, a u jednom trenutku naglo ustao i unio se Zorici u lice i počeo urlati.

Dok su svi ukućani sudjelovali u probi za ovotjedni zadatak, Goran je, kako mu i priliči, odlutao u dvorište i sjedio potpuno sam. Zorica mu je tada prišla i upitala ga zašto ne želi sudjelovati u zadatku i je li svjestan da time sabotira zadatak i ostale ukućane. On je odbrusio kako on ne želi sudjelovati u ovoj probi jer ima svoje motive na što mu je Zorica krenula objašnjavati kako i njoj ukućani dižu tlak, ali svejedno se žrtvuje za opće dobro. Goranu se očito nisu slušale takve priče pa je odlučio srezati konverzaciju po kratkom postupku.

Uslijedio je niz uvreda upućen Zorici, bilo je spominjanja muškog spolnog organa nekoliko puta i raznih drugih pogrdnih naziva, a Goran je u jednom trenutku naglo ustao i unio se Zorici u lice i počeo urlati. Zorica se brže bolje pokupila nazad u kuću dobacujući Goranu kako mu nije trebala ni dati priliku na što je on ponovno odgovorio psovkama.

Toliko o Goranovom i Zoričinom prijateljstvu. #VelikiBrat

Toliko o Goranovom i Zoričinom prijateljstvu. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Samstag, 24. Oktober 2015

>>>Evo tko su ZAPRAVO NOVI STANARI BIG BROTHER kuće (VIDEO)

>>>THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

>>>Zašto je Luća toliko nervozan, ‘PERE’ li ga možda KRIZA? (VIDEO)


Komentari