KANDIDATI SUPERTALENTA POKAZALI ZAVIDNE VJEŠTINE, a mlada Jelena je rasturila

Nova TV

U prvoj epizodi najpopularnijeg talent showa u svijetu  ‘Supertalent’, vidjeli smo dvanaest točaka od kojih su neke žiri ostavile bez teksta, na neke su se zdušno nasmijali, neke su ih dirnule, dok su ih neke pak ostavile u čudu.

Jelena Znaor sa svojim hula hoopanjem oduševila je žiri i zaradila zlatnu ulaznicu što znači da je postala prva polufinalistica showa. „Toliko si bila slatka, drugačija, posebna. Ono što zrači, to zaigrano dijete  si u svima nama probudila da mi odmah dođe da kupim hula hoop i da ga ponovno počnem vrtiti! Baš lijepo osvježenje!“ oduševljena je bila Danijela, a Martina joj je poručila: „Uspjela si enormnu količinu hooperske radosti prebaciti preko stola i na nas. Ja ti mogu samo reći baš ti hvala, može opet!“

Jelena Znaor (29)-1

Jelena se hula hoopom počela baviti zbog dijabetesa, a ta ljubav traje već pet godina. Osim što uživa u svakom treningu, svoje umijeće i znanje prenosi na druge. Kako kaže, u show se prijavila jer želi vidjeti kako njezina točka izgleda u punom sjaju, a o prolasku u polufinale Jelena kaže: „Drago mi je što sam prošla jer sam se trudila i drago mi je da se to pokazalo i stvarno sam uživala. Ne znam što više reći!“

Jelena Znaor (52)-1

I ostali kandidati su se iskazali

Osim Jelene, žiri je oduševila i Beta Sudar kojoj je Mislav komentirao: „Nevjerojatna snaga, nevjerojatna sigurnost, nevjerojatna lakoća. Ljepota toga je što si svjesna kakav dar imaš!“, a u jednakom zanosu ostavila ih je i plesačica Arijana Moranjkić, plesna skupina Traumatic arts koji su izveli ples na svili i kako Martina kaže „začarali i odvukle ih negdje u visine“.

„Bore, Bore, dobre su ti fore!“ poručio je Mario poznatom Splićaninu Bore Leeju nakon njegove točke demonstracije borilačkih sportova, no nažalost nije uspio uvjeriti žiri u svoj prolazak dalje, kao ni Petar Dugandžić s plesom Michalea Jacksona, a ni Bruno Tomašić, već poznat naciji po svojim pjevačkim imitacijama

. „Politička satira je nešto što uvijek dobrodošlo hrvatskom narodu. Meni se sviđa što ste ostali neutralni u svemu tome, zapravo skoro da ste političari. Sve ste rekli, a ništa niste rekli i nikoga niste uvrijedili!“ kazala je Martina glumačkoj družini Karlstadt Kunst Cabare koji ističu kako oni donose publici baš ono što ljudima danas treba.

Leon Vignjević i Frane Granić impresionirali su žiri svojim nastupom akrobacija na BMX-u, a Rene I igor nisu propustili priliku da se na pozornici Supertalenta provozaju na njihovim biciklama. U čudu su žiri ostavila dvojica braće Matej i Danijel Šverc koji su nastupali pod imenom Street Brothers, a pokazali su svoje umijeće street workouta.

street brothers (21)-1

Miomir Miljatović otkrio je žiriju svoj talent balansiranja sa stolicom, metlom i obručem na nosu i tako ih ostavio bez teksta, a Babe bez kočnica svojom energijom i zaraznim can-canom beskrajno su zabavile žiri, publiku i gledatelje pred malim ekranima.

 


Komentari