KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)

Screenshot

Nakon što je Rade nasrnuo na golupčiće, pokušao ga je zaustaviti Giba, a Rade se onda fizički okomio na njega.

Ervin je izgleda ozbiljno shvatio ponudu Big Brothera od dva kondoma dnevno i odmah se primio posla. Bosanac je došao u ispovjedaonicu moliti za prezervativ i to nekoliko puta, a BB mu je napokon osigurao “dovoljno” zaštite, pa je ovaj odmah krenuo u akciju.

Golupčići su okupirali spavaću sobu, više im ne smetaju ni sustanari koji malo malo ulaze i izlaze iz sobe, madraci i pokrivači samo se tresu i skaču i to tako svaku večer sve do sinoćnje intervencije. Dok su se stanari smrzavali u dnevnom boravku i drijemuckali po sofama, Ervin je trošio energiju na Steffani, sve do momenta kada je Vasićima prekipjelo. Rada je zajedno sa ostalim ukućanima uletjela u sobu i prekinula snošaj, a onda je krenula lavina.

“Jeste završili više? Stvarno jel nije već sramota? Još radite? Stvarno ste preterali, ‘oćete sada da svi se je*emo, a vi da gledate”, krenula je Rada i nastavila, “Čekajte bar da zaspimo pa onda radite. Ervin po ceo dan ništa ne radi pa po celu noć je*e“. Steffani je pokušala s isprikom i opravdanjem da su taman završili, ali uzaludno. “Završili ste? Pa bar čekajte da se uspavamo ili da izađemo. Vidi koliko sati mi treba da čekamo da vi završite. Neka vam Brat da drugu sobu pa se je*ite, ja neću da to moja deca gledaju“, završila je Rada.

Taman kad ih je Rada dobrano “naribala” još jače je počeo Rade. “Sutra oba dva ima da se izbace odavde, ako će se je*u ima da idu van ove sobe. Ovde nevini ljudi gledaju ovo šta radu oni. Sutra idem kod Velikog Brata da mu kažem obadvoje vanredno izbacivanje“, ljutito će Rade. Steffani je ponovno pokušala s isprikama i rekla kako se neće više ponoviti, ali to je Radu još više rasplamsalo. “Ti si šuntava, ti si luda kako te nije sramota”, odgovorio je Rade i onda ustao iz kreveta i krenuo prema Steffani i Ervinu. Umalo je došlo do fizičkog sukoba kada je Giba pokušao objasniti ocu da se malo smiri, a Rade je onda opleo po sinu pa se vratio održati prodiku zaljubljenom paru.

Čini se od sada pa nadalje, dokle god su Vasići prisutni, snošaja u kući neće biti.

>>>SPREMA SE RAT U BB KUĆI? Stefani brutalno izvrijeđala stanare, jednog posebno! (VIDEO)

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

Komentari