KAKAV JE OVO KRALJ! Šprajc u potpunosti uništio Karamarka, Petrova i Oreškovića

SCREENSHOT

Svoj komentar nazvao je “Najvećom igrom pokera koju je Hrvatska ikad vidjela”, a ono što je uslijedilo bio je zaista genijalno.

Urednik i voditelj Direkta, RTL-ove informativne emisije, Zoran Šprajc, po tko zna koji puta odlučio je u eter iskomentirati vladajuće. Svoj komentar nazvao je “Najvećom igrom pokera koju je Hrvatska ikad vidjela”, a pogađate već kako su glavni igrači, Tomsilav Karamarko, Božo Petrov i Tihomir Orešković. Šprajc je njihova posljednja obraćanja javnosti provukao kroz igru pokera, a kako je on vidio raspored karata pročitajte u nastavku.

Komentar Zorana Šprajca prenosimo u cijelosti.

“Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa nikad kao danas nije imalo takvu političku težinu. Kao i njihova odluka da je Tomislav Karamarko u aferi Karamol bio u sukobu interesa. I dok je još Dalija Orešković bila u eteru sazvane su izvanredne press konferencije Tomislava Karamarka, Bože Petrova i Tihomira Oreškovića. U najvećoj igri pokera koju je Hrvatska ikad vidjela, predsjednik HDZ-a odluku povjerenstva nazvao je polunakaradnom, sutra u Saboru najavio rušenje vlade Tihomira Oreškovića i reda radi podnio ostavku u toj Vladi. Izgleda kao igrač koji u ruci ima par sedmica.

Nakon Karamarka svoje žetone na stol stavlja Božo Petrov koji u posljednjem pokušaju da spasi vladu Tihomira Oreškovića diže ulog i sam nudi ostavku. Ako HDZ ni to ne prihvati i sutra u Saboru sruši Vladu, Petrov kaže kako je 12 mostaša već deponiralo potpise za raspuštanje Sabora i nove izbore. Izgleda kao igrač koji ima karte s kojima ovu partiju možda ne može dobiti, ali na kraju igre sigurno ne može izgubiti. I na kraju, kao najveći pokeraš od svih, Tihomir Orešković najsmireniji, u najkraćem obraćanju javnosti ikad. Sve što ima reći kazat će sutra u Saboru.

Igrač koji ništa nije uložio pa nema što ni izgubiti, ali voli igru. I tako će Hrvatski sabor sutra postati pozornica neviđene političke predstave. Premijera kojeg je doveo HDZ, HDZ želi rušiti ali to ne može bez SDP-a. Most koji u tom slučaju želi na prijevremene izbore na njih također ne može bez SDP-a. A SDP će pomoći i jednima i drugima kako bi pomogao sebi.”

>>> FOTKA IZ ŠPRAJCOVE EMISIJE RAZVALILA INTERNET: HDZ-u i ekipi ovo se sigurno neće svidjeti (FOTO)

>>> ZORAN ŠPRAJC PONOVO AKTIVAN NA TWITTERU: Spomenuo svog klinca i Gardaland pa ismijao Vladu RH (FOTO)

>>> ŠPRAJC ‘PREIMENOVAO’ DARKA MILINOVIĆA: Slučajan lapsus ili namjerna provokacija?


Komentari