KAKAV GAF HRT-a: Iz Dnevnika nazvali vračaru, ona poručila: ‘Karamarka će spasiti svemir’

Facebook.com

Kad više ne znate što biste, pozovite astrologinju.
Hrvatsku potresa jedna od najvećih političkih kriza u povijesti, a matematika je zapravo vrlo jednostavna. Ako se skupi 76 ruku izbora nema, ako pak ne bude dovoljno ruku idemo na popravni, odnosno na nove izbore, na kojima ćemo, valjda, izabrati pametnije.

Kolege iz HRT-ovog Dnevnika 3 pomoć su potražili na neuobičajenom mjestu. Naime, u studio se javila astrologinja i očito objasnila sve ono što politički analitičari nisu uspjeli, bez obzira na nebrojene pokušaje u proteklih nekoliko dana.

Astrologinja i numerologinja Anđelka Subašić osvrnula se na datum rasprave o opozivu Oreškovića, 16.6.2016.godine. Kako kaže oni praznovjerni u ovom datumu prvo primjećuju tri šestice i poruku.

Facebook.com
Facebook.com

Nakon analize tog “sumnjivog” datuma bacila se na predviđanje Vladine budućnosti. Ona danas neće pasti, ali neće ni opstati do kraja mandata, i ovo je naravno pouzdana prognoza jer Subašić svoje analize temelji na planetarnim konstalacijama, odnosno na odnosim i točkama na ekliptici.

Prema njezinim izračunima i datum polaganja zaklete ministara upitan je, odnosno u potpunosti nepovoljan. Valjda se planeti nisu postrojili u korist naših političara.

Osvrnula se i na tri glavna lika ove političke tragedije, Karamarka, Oreškovića i Petrova, a sjetila se da u priči postoji i Milanović. Karamarka, prema njenim riječima “čuva svemir” i on mora postati ponizan i naučiti se nositi s vlastitom konfuznosti. Petrov je kolektivni psihoterapeut svima, a Orešković “ima sreće što se ne razumije baš toliko u politiku jer ovo je stvarno teško za pretrpjeti”, unatoč tome još neće otići.

“Zoran Milanović je u nekoj defanzivnoj fazi, on, shodno ovim planetama djeluje uplašeno, povučeno i kao da ne zna točno koji i kakav bi stav zauzeo. Vjerojatno se malo plaši pogrešaka, iz iskustva.”, kazala je o predsjedniku SDP-a.

>>> OPLJAČKAN NA HRT-U! Ćiro gostovao na televiziji, a onda je slijedilo neugodno iznenađenje…

>>> HRT SE OPET BLAMIRA: Pogledajte kako je poznati TV voditelj ‘stvorio’ imaginarnog saborskog zastupnika!

>>> BLAMAŽA HRT-ove VODITELJICE: Ovo je neviđena sramota, pogledajte i zašto (FOTO)

Komentari