JAMIE DORNAN VIŠE NEĆE BITI CHRISTIAN GREY: No, ovaj zgodni frajer će ga zamijeniti (FOTO)

Instagram

Iana su mnogi smatrali prvim izborom, koji bi mogao utjeloviti lik i djelo Christiana Greya.

Za razliku od tiskanog izdanja, prvi nastavak filma popularne trilogije “Pedeset nijansi sive” nije ispunio visoka očekivanja publike, no barem su žene ostale zadovoljene s odabirom glumca, pa su mnoge od njih napokon vidjele kako “izgleda” Christian Grey.

U prvom nastavku, utjelovio ga je Jamie Dornan, a osvojio je žene diljem svijeta svojim seksi tijelom, no ako je vjerovati šuškanjima, ovaj zgodni irski glumac neće glumiti u trećem nastavku trilogije.

Grey???? {#jamiedornan #teamdornan #teamfifty }

Fotografiju objavljuje Jamie Dornan (@_jamie_dornan_)

Ipak, kad saznate tko bi ga mogao zamijeniti, vrlo brzo ćete preboljeti Jamiea. Riječ je o Ianu Somerhalderu, zvijezdi serije “Vampirski dnevnici”, kojeg su mnogi i smatrali prvim izborom za Christiana Greya.

Glasine je komentirao i sam Dornan. Kada ga je voditelj Jimmy Kimmel pitao jesu li šuškanja istinita, Jamie je komentirao da ne zna.

Jamie, poznat kao vrlo samozatajan sugovornik, zaključio je: “To bi bio jako težak posao, kada uzmete u obzir da su snimljena već dva filma. Bila bi to jako skupa pogreška, da se tako izrazim. No, želim mu svu sreću, bit će odličan”.

Treći dio popularne trilogije u kinima bi se trebao pojaviti na Valentinovo 2018. godine, a koji će od ove dvojice frajera utjeloviti mračnog Greya, vrijeme će pokazati.


Komentari