JACQUES opet komentira: EVO što je to poručio IVANI MARIĆ (FOTO)

Facebook

U jučerašnjoj epizodi magična gljiva donijela je Ivani Marić transformaciju u Jacquesa, a on joj je odmah poslao poruku.

Pjevačicu i sudionicu zabavne emisije Tvoje lice zvuči poznato, zapao je nimalo lagan zadatak. U jučerašnjoj epizodi magična gljiva donijela joj je transformaciju u Jacquesa Houdeka. Osebujni pjevač odmah se oglasio na svojoj službenoj stranici na Facebooku i u svom stilu poručio Ivani neka počne “papati”.

“Hahahhahahaaaaa!!! Ivana Marić je sljedeći put Jacques Houdek u TLZP smile emoticon JEDVA ČEKAM VIDJET TU TRANSFORMACIJU!!! Bit će tu posla, Marićka ajmo odmah na papanje, hahaahahahhhaahhaa”, poručio je Jacques.

Facebook
Facebook

Iako će Jacquesov izgled i stil biti pravi izazov za Ivanu Marić, kakav će tek izazov biti skinuti njegov glas. Ne kažemo da Ivana ima loš glas, već da malo tko u Hrvatskoj vokalno može uopće parirati Houdeku pa se čini kako će ta epizoda vjerojatno biti posvećena dobrom kostimiranju, a manje vokalnoj izvedbi. No, nikad se ne zna, možda nas Ivana iznenadi. Nastup bi svakako bio još zanimljiviji da Jacques bude gost u slijedećoj emisiji jer poznavajući njegov stil, ne bi štedio ni Ivanu Marić, a ni ostale kandidate.

>>>JACQUES HOUDEK SE RASPALIO: Ne odgovara mu termin Zvjezdica, ŽALI za Turbo Limachem


Komentari