IVAN VRDOLJAK ‘OTPILIO’ VODITELJA: On mu uzvratio istom mjerom, evo što se dogodilo

Facebook

Ivan Vrdoljak “otpilio” je Španovića.

U utorak je gost u političkom talk showu “Veto” koju vodi i uređuje Sanjin Španović trebao biti novoizabrani predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak. Međutim, odlukom voditelja, do gostovanja neće doći. O tome je gledatelje putem Facebooka obavijestio sam Španović uz obrazloženje.

Vrdoljak je veliki intervju odlučio dati za n1 u Pressingu kod Saše Cvetojevića, a to se nije svidjelo voditelju i uredniku na Jabuka TV-u .

Španović tvrdi kako je Vrdoljak prekršio dogovor:

“Iako je dogovoreno još prije tri tjedna da novi predsjednik Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati (HNS) Ivan Vrdoljak prvi veliki intervjuu na toj dužnosti dade u utorak u emisiji Veto by Sanjin Španović, on je i večer prije odlučio dati intervju i u jednoj drugoj jednosatnoj emisiji (iako ona ne ide ponedjeljkom, već je taj termin postavljen za njegovo gostovanje). Tako se Ivan Vrdoljak nije držao dogovora koji smo imali, pa sam mu iz tog razloga sam zahvalio na gostovanju u utorak. Kao i uvijek i u utorak ću ugostiti i razgovarati s nekim drugim aktualnim sugovornikom, no preko kršenja dogovora nisam mogao preći.”

veto

Gost emisije Veto by Sanjin Španović sutra u 20.05h bit će Ivan Tepeš, potpredsjednik Hrvatski sabora i predsjednik HSP dr. Ante Starčević.


Komentari