INDIRA ŠOKIRALA JACQUESA, STEFANY PREUZEO DEČAK: ‘Ovakav glas ne može završiti natjecanje’

Nakon eliminacijskih dvoboja počela je nova faza natjecanja – nokaut. 



Nakon što je Indirin i Dečakov tim jučer javnosti predstavio doslovno najbolje od najboljih, broj natjecatelja se ponovo smanjio, a neki su već po drugi put spašeni od ispadanja. Riječ je o Stefany Žužić, maturantici iz Krka koja se našla u sličnoj situaciji kada je u dvobojima Jacques odlučio da ona ispada iz showa, a drugu šansu pružila joj je Indira.

”Nisam se baš nadala i drugom preuzimanju, makar je ispalo zanimljivo. Bila sam večeras pod stresom jer, kad su bili dvoboji, Indira je brzo najavila da će nekoga preuzeti, a večeras nitko nije davao takve naznake i baš sam bila u komi. Kada je Ivan stisnuo gumb i rekao da će nekoga preuzeti, počela sam skakati kao blesava, a zapravo u tom trenutku nisam uopće znala da će mene uzeti, to je valjda bio nekakav instinkt”, kaže Stefany.

Naime, nakon što su otpjevali pjesme po svome izboru, Ivan je odlučio da u njegovu timu ostaju Vjekoslav Ključarić, Tajana Belina i Vedran Ljubenko, a natjecanje je završilo za Ivana Brkašića, Marjana Slavicu i Mirnu Ružić.

Međutim, u teškim nedoumicama bila je večeras Indira Levak, no u pomoć su joj priskočili Jacques Houdek i Ivan Dečak. Nakon što je Indira odlučila da natjecanje nastavljaju Ruža Janjiš, Lucija Lučić i Eni Jurišić, njezin kolega Jacques Houdek u svoj tim je preuzeo Ivanu Sutlović.

”Indira iznenadila si me svojim izborom. Mislim da ovakav glas mora ostati s nama, želim imati mirnu savjest i mirno spavati pa uzimam Ivanu u svoj tim”, kazao je Houdek kojeg je oduševila Ivanina izvedba Beyoncinog hita If I were a boy.

Osim napetih i neizvjesnih situacija, jučer nije nedostajalo ni iznenađenja pa su tako Tony Cetinski i Jacques Houdek premijerno izveli svoj duet pod nazivom Tugo moja.

Podsjetimo, u nokautu mentori suprotstavljaju svojih šest natjecatelja tako da svi natjecatelji jedan za drugim pjevaju po jednu pjesmu. Nakon njihovih izvedbi mentori odlučuju koje troje natjecatelja ide u sljedeći krug natjecanja, dok ostali mentori imaju pravo preuzeti natjecatelje…

>>> PRAVA ZVIJEZDA SHOWA ‘THE VOICE’: Ima preko 10 milijuna pregleda, evo i zašto (FOTO)


Komentari