HRT-ov voditelj brani Doris Pinčić od napada: ‘Sad razmišljam da i ja pustim kosu’

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

HRT-ov voditelj ‘Dobro jutro, Hrvatska’, Ognjen Golubić, opisao je kako njima počinje svako jutro, a progovorio je i o Doris Pinčić.

“Tko rano rani – cijeli dan je pospan! No ne i mi… Već u šest sati studio je pun kolega, kamermana, rekvizitera, asistenata… Tako da i prije šest sati nema pospanih nego nasmiješenih lica te nam tako počinje gotovo svako jutro. Gostima glazbenicima je najteže jer su nerijetko na tonskoj probi već u pet ujutro pa nisu sigurni završava li im ili tek počinje gaža…

Pokušavamo ih oraspoložiti, a oni nas najčešće pitaju kako možemo funkcionirati tako rano ujutro”, rekao je za Večernji.

Emisiju često vodi s Doris Pinčić, pa je komentirao to što gledatelji komentiraju njen izgled.

“Neki je dan jedan gledatelj napisao da izgledam kao da me izbacila poplava. No njegov komentar nije završio kao naslov dnevnih portala. A mene je pogodila ta neravnopravnost među spolovima. Eto, kolegica veže kosu u rep i nema onog tko to nije prenio i komentirao. Baš sad razmišljam da pustim kosu pa da jednom i ja svežem rep.

Nevjerojatna je ta želja i neiscrpna energija koja se troši na vrijeđanje i omalovažavanje iza skrivenog imena na društvenim mrežama. No ako su neki nakon takvog negativnog komentara bili sretniji, meni je drago da smo im život učinili barem malo ljepšim. Jer dobro je činiti dobro”, pojasnio je.


Komentari