GORAN SVE VIŠE GUBI ŽIVCE: Njegova najnovija izjava zapalila regiju (FOTO)

Screenshot BB

Kontroverzni show nedavno je došao do svog finala, a sudionici se ponašaju kao da su u najmanju ruku osvojili Nobelovu nagradu za mir.

Njaprepoznatljiviji od svih finalista ovogodišnjeg Velikog brata zasigurno je osebujni Goran Todić. Vuk samotnjak i kućni “Don Quiote” koji se borio s vjetrenjačama i na kraju izgubio od samozatajnog i preblagog Darka.

PR
PR

Po izlasku iz kuće svi su se redom krenuli zahvaljivati obožavateljima i onima koji su glasali, dobro da nisu napisali “želim mir u svijetu”, a Goran se na njemu svojstven (čitaj filozofski) način oglasio:
“Dragi ljudi, hvala Vam još jednom od srca za podršku tokom 100 dana, za svaku nominaciju i mogućnost da otvorim vide puta zlatna vrata. Bilo je zabavno se igrati za Vas. Vi ste kroz mene prepoznali sebe, svoje kvalitete i svoju SLOBODU! Ja sam čovjek iz naroda, moja pobjeda ste Vi! Hvala što pišete, Nebo će se potruditi odgovoriti svima na poruke, upravo je obećao!”, objavio je na svojoj Facebook stranici.

gogo

Nakon brojnih eskapada i usamljenosti Gogo je očito pomislio kako i njegov pas Nebo odgovara na poruke. Ali to nije sve, Goran je očito uvjeren kako je pokraden i da je pobjeda trebala ići u njegove ruke.

gogo2

Nedavno je napisao na svom profilu, a iz te objave se razvila poprilična debata u kojoj se regularnost glasova dovodila u pitanje. Čini se kako se Gogo unatoč prikazanoj čvrstini ipak ne zna nositi s porazom.

>>>DOSAD NEVIĐENE SNIMKE IZ BIG BROTHERA: Ervin šokira, a Zorica pokazala što sve zna (VIDEO)

>>>SAMOZATAJAN I NENAMETLJIV DARKO POBJEDNIK BIG BROTHERA: Evo gdje će uložiti osvojenih 100 tisuća eura! (VIDEO)


Komentari