GORAN NA RUBU LUDILA: U potpunosti izoliran od svih, kuje osvetničke planove (VIDEO)

Screenshot

 

Goranu nikako nije sjela Big Brotherova spačka u kojoj je Tina morala glumiti da joj se “Nutrak” sviđa. Mnogi ne shvaćaju zašto je Gogo Base toliko revoltiran tim činom, ali u principu vrlo je jednostavno. Brat mu je složio ono što je on složio gospođi Vesni i prokazao ga u jednom totalno drugačijem svijetlu koje je on pokušavao sakriti kroz cijeli show. Naveo ga je da se zaljubi u nekoga i onda mu vrlo ružno u lice kazao kako ga je navlačio za nos. Sada je Goranu sve teže iz dana u dan. U kući su ostali svi koji ga ne vole, štoviše, neki ga i mrze, pa se Base još više povlači u sebe i svakoga dana je sve mrzovoljniji i skloniji sukobima sa sustanarima.

Naravno, ne pomaže ni to što ga svako malo netko od ukućana uzme na zub pa mu onako usput saspe u lice što ga ide, a on uglavnom ostane kratak za neku suvislu repliku. No, kako se BB bliži kraju Goran se više ne može i na koncu nema razloga, suzdržavati pa polako počinje na površinu izlaziti njegovo pravo lice.

Ukućane je malo šokiralo kada ih je Goran nazvao glupima jer su u sklopu novog zadatka imali priliku vratiti 3000 eura od nagrade. Brother je stanare nagradio tulumom zbog uspješnog zadatka, ali Goran nije osjetio potrebu zabaviti se sa sustanarima već se povukao na svoje mjesto i promatrao ih onim “svojim” pogledom. Na momente je djelovao kao da kuje nekakve opasne osvetničke planove, a na momente je djelovao čak i tužno i usamljeno. Sve u svemu teško je iščitati na Goranu što uistinu misli, pa eto, procijenite sami.

Komentari