GORAN BUTALNO SASUO PO UKUĆANIMA: Provjerite kakve im je grozote izgovorio (VIDEO)

Screenshot

Krenuo je u dubokoumnu psihoanalizu i obradio svakog od njih. No, nije znao kako ukućani imaju prijenos uživo i da prate sve što govori o njima.

Goran se iz dana u dan mijenja, ali na gore. Nakon što je u lažnom ispadanju kućane poštedio uvreda i svog pravog mišljenja, Goran je sve nadoknadio na ispitivanju kod Big Brothera, a možda malo i pretjerao. Brat je zamolio Gorana da iskreno kaže sve što misli o svojim donedavnim ukućanima, a on je to možda shvatio preozbiljno. Krenuo je u dubokoumnu psihoanalizu i obradio svakog od njih. No, nije znao kako ukućani imaju prijenos uživo i da prate sve što govori o njima.

Opleo je prvo po Radi kazavši kako je neobrazovana i da ne govori ono što misli. Smatra kako, ako će čekati kraj kako bi svakome rekla što misli, njene riječi neće imati efekta. Što se tiče Mike i Gibe ima podijeljeno mišljenje, Mika mu je licemjeran, ali mudar i čeka svoj trenutak dok mu se Giba čini iskrenijim.


Goran komentariše Radu, Miku i Gibu. #VelikiBrat

Goran komentariše Radu, Miku i Gibu. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Sonntag, 29. November 2015

Onda je krenuo malo oštrije. Nastradao je Darko za kojeg Goran tvrdi da nije dovoljno pametan, da je isključiv i da ulazi u neke rasprave kojima nije dorastao. Darko je sve to gledao, ali djelovao je kao da ga to nije previše pogodilo. S druge strane Ervin je također dobio negativne kritika, ali nije to baš dobro prihvatio. Za njega je komentirao kako uvijek izigrava žrtvu i da ima problema s latentnom seksualnošću, aludirajući valjda na insinuacije da je Ervin homoseksualac.

Darko i Ervin pažljivo slušaju dok ih Goran komentariše. #Veli…

Darko i Ervin pažljivo slušaju dok ih Goran komentariše. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Sonntag, 29. November 2015

Začudo nije bio previše kritički nastrojen kad je bila u pitanju Barbara za koju je kazao kako je Snjeguljica koja voli ležati u krevetu, pokriti se po glavi i razmišljati, ali da nema cilj kojem bi težila. Zamjera joj što ne iskazuje previše svoje mišljenje i što se više suprotstavlja sestri nego drugim stanarima, a naročito njemu kojeg stalno nominira.

Gorane, kakva je Barbara? #VelikiBrat

Gorane, kakva je Barbara? #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Sonntag, 29. November 2015

Nakon prijenosa uživo, stanari su krenuli komentirati Goranove izjave i razmjenjivati dojmove. Rada je kazala kako ona misli da je iskrena, Barbara pak misli da ima svoje mišljenje, a da Tini prigovara samo zato što joj je starija sestra. Dok je Rada na koncu zaključila kako su ona i Darko najgore prošli jer ih Gogo smatra glupima.

>>> IZNENAĐENJA BB KUĆI: Troje stanara izbačeno, a GIBI SE ‘POSREĆILO’ S TINOM (VIDEO)

>>> BIG BROTHER PRETJERAO: Mika skoro doživio infarkt, Tina bila sva u panici (VIDEO)

Komentari

loading...
-->