Gledatelji pobjesnili na žiri Zvijezda: ‘Vrijeđate djecu i bolesne ljude’

RTL - ZVIJEZDE

Zabavni pjevački show RTL-a našao se na meti nezdovoljnih gledatelja.

Zvijezde se prikazuju u udarnom terminu, a njihov zadatak je iz audicijskih emisija pronaći novu glazbenu nadu. Žiri čine dobro poznata lica – Toni Cetinski, Massimo, Goran Lisica Fox te dvije dame  koje se po prvi put nalaze u ovakvoj ulozi- Maja Bajamić i Mirela Priselac Remi.

Na Zvijezde se većinom prijavljuju mladi i neotkriveni talenti, no dakako nađu se tu i oni koji nisu toliko talentirani koliko su mislili.

Takvi kandidati čije se snimke puštaju u javnost izazvali su zgražanje publike koja se pita jesu li oni tamo kako bi članovi žirija gradili svoj ego te dize li se preko takvih gledatelja koji nerijetko nisu posve urednoga zdavstvnog stanja gledanost showa.

Publika je posebno zamjerila odnos spram mladicu koji je među prvima nastupio u jučerašnjem showu, a koji je djelovao zbunjeno i preplašeno te uza sve to nije znao izgovoriti slovo r što su članovi žirija uzeli na zub govoreći o tome kroz smijeh. Zbog tih i sličnih situacija koje bi “trebale biti smiješne” revoltirana publika obrušila se na žiri i show putem društvenih mreža.

 

zvijezde

Na društvenim mrežama su jasno dali do znanja što misle o takvom pristupu.

zvijezde2

Zvijezde nisu baš dobile puno zvijezda na svom službenom profilu, a oštre kritike nastavile su se nizati.

zvijezde4

Neki su se gledatelji toliko naljutili da su uputili i teške riječi članovima žirija.

zvijezde3

Nadamo se kako će ove kritike vidjeti odgovorni te reagirati na iste.


Komentari