FRAJER KOJI JE ZALUDIO HRVATSKU: Za njim uzdišu čak i komadi s estrade

Facebook

Mladi kuhar Ivan Pažanin, koji u showu ‘Tri, dva, jedan- kuhaj!’ sudjeluje kao jedan od članova žirija, ako je suditi po komentarima zaludio je ženski dio hrvatske javnosti.

Štoviše, otišla je priča sa slatkim Ivanom toliko daleko da ga ovih dana proglašavaju jednim od najzgodnijih Hrvata. A da Ivan ima ono nešto potvrdila je i atraktivna pjevačica Lidija Bačić koja mu je posvetila ljubavnu pjesmu otkrivajući da mu se sviđa. Uistinu, ovaj mladić sve je što je jednoj ženi potrebno, jer osim što dobro izgleda Ivan izvrsno kuha, o čemu svjedoče podaci kako je čak dvije godine bio chef u luksuznom hvarskom restoranu gdje je obroke spremao za saudijske šeike, a tenisača Novaka Đokovića i suprugu oduševio je jastogom.

Šarm 33-godišnjeg Splićanina, s lakoćom je osvojio natjecateljice showa, a one mu pak otvoreno pokazuju simpatije, dok kako sam priznaje, od kako se prikazuje na malim ekranima ne prestaje dobivati poruke od gledateljica.

12748051_981740531919969_7728731952938807909_o

”Mogao sam se upisati u bilo koju drugu školu, ali meni je jedino prirodno i normalno bilo da upišem kuharsku. Drago mi je što se nisam trebao tražiti i što sam od početka znao da je to posao za mene”, rekao je kuhar koji je karijeru započeo u jednom restoranu u Podstrani, a ljubav prema kuhanju naslijedio je od mame i bake. Dok show traje, Ivan dane provodi u Zagrebu, pa ga stoga drage dame možete sresti na nekoj od kava. No, imajte na umu kod ovog mladića teško da ćete realizirati onu ”ljubav ide kroz želudac”. S druge pak strane, jedan je od rijetkih kojemu ne morate kuhati. On će to učiniti za vas.


Komentari