(FOTO) Svi su ostali zapanjeni: Pogledajte što je lovac Potjere odjenuo za prvu novogodišnju emisiju

Screenshot / YouTube

U jučerašnjem izdanju Potjere lovac Dean Kotiga iznenadio je natjecatelje, gledatelje, ali i voditelja Joška Lokasa neobičnim outfitom u kojem se pojavio u studiju. Kad su ga vidjeli, počeli su se smijati.

Božićna kapa, leptir mašna i upečatljive naočale na početku su pomalo zbunile natjecatelje, no Kotiga se nije dao pa je blagdanski outfit nosio sve do kraja emisije.

“Današnja Potjera, koja se kao novogodišnja trebala emitirati jučer, te podsjeća da je ne propustiš. Sretna nova godina”, napisao je na Instagramu.

View this post on Instagram


‪Današnja #potjera, koja se kao novogodišnja trebala emitirati jučer, te podsjeća da je ne propustiš. SRETNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!‬

A post shared by Dean Kotiga (@deankotigaofficial) on

“Smirenost i ozbiljnost i u najtežim uvjetima. Odlična fora”, “Smijeh kroz suze…Ti si jedan od onih ljudi koji ne mora reći apsolutno ništa i čovjeka baciti u tu vrstu plača”, pisali su mu pratitelji na Instagramu.

No, ako mu je to i bila namjera, Kotiga nije uspio potpuno omesti ekipu koja se natjecala u sinoć emitiranoj epizodi. Nije uspio točno odgovoriti na 17 pitanja koliko mu je bilo potrebno da ih ulovi pa je ekipa kući odnijela glavnu nagradu, piše Index.

Komentari

loading...
-->