(FOTO) BB Hamdija otvorio vrata svog raskošnog doma u Zagrebu: Ima jacuzzi, saunu, uživa uz palme

Foto: RTL Exkluziv

Nakon što se prošlog tjedna pohvalio da je postao djed, pobjednik druge sezone reality  showa ‘Big Brother’, Hamdija Seferović, pokazao je svoj dom u Zagrebu.

“Neću reći da ‘buksam’ pare. Novac od showa otišao je, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao i evo i dalje živim od tih milijun kuna, samo ujedno i stvaram nešto u životu što mislim da je jako pametno uložen novac”, rekao je Seferović za RTL Exkluziv.

Živi sa suprugom Alisom s kojom je 23 godine u braku. Imaju i sina Lorensa koji ima 19 godina. Hamdija, kako kaže, najbolje se i najčešće opušta u svom kutku uz palme.

Foto: RTL Exkluziv

“Prije sedam godina sam ovo odlučio napraviti zato jer mi je ovaj dio kuće bio dio dvorišta pa sam ja to zagradio. I što je bilo najbolje napraviti? Nešto što obožavam koristiti. To su jacuzzi i sauna u kojoj sam svakodnevno”, ispričao je za RTL Exkluziv.

Foto: RTL Exkluziv

Iz doma se nedavno iselila njihova kćer koja je nedavno rodila.

“Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo neka mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije. Nisam bio razočaran što je kći ostala trudna, ali sam joj rekao da bi trebala godinu dana čekati, tako da kad mi je rekla bio sam malo iznenađen jer nije poslušala jedini savjet koji sam joj dao”, objasnio je.

Foto: RTL Exkluziv

Komentari