(FOTO) Andriju Jarka viđali smo po svakakvim terenima, ali ništa ga nije dotuklo kao stožer HDZ-a

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Stres, adrenalin i uzbuđenje izraženi su u izbornim noćima.

Po završetku izbora vrijeme je za prve ankete i rezultate, tu na snagu stupaju novinari koji prate situaciju iz redakcije. Malo je reći kako je atmosfera živopisna i uzbudljiva. Na terenu je situacija još užarenija, kandidati i njihovi simpatizeri u stožerima se vuku za rukav kako bi javnost čula rekacije na rezultate.

Nije tajna kako je Drago Prgomet doživio debakl u prvom krugu, no sada su oči iz središnjice bile uperene u Split. HDZ redovito gubi u Zagrebu i to vjerodostojno, dok su dalmatinski gradovi tradicionalno njihove utvrde. Toga je bio svjestan i sami premijer koji je po završetku prvog kruga sve nade i napore uložio upravo u Split i Metković i pošlo mu je za rukom.

Iskusnog Andriju Jarka tako je dopao zadatak da drugi krug lokalnih izbora prati u stožeru HDZ-a. Fotografi su ulovili njegove izraze lica koji su vjerno dočarali letargičnu atmosferu u cijelom stožeru.

Photo: Igor Soban/PIXSELL
Photo: Igor Soban/PIXSELL

Veliki profesionalac i jedan od naših ponajboljih novinara nasmijao nas je svojim izrazima lica. Tko bi mu i zamjerio? Inače poznat po javljanjima u gumenim čizmama i s raznih terenskih zadataka koje su njegov zaštitini znak sada je u polupraznom stožeru čekao rezultate iz Osijeka, Splita i Metkovića.

Photo: Igor Soban/PIXSELL
Photo: Igor Soban/PIXSELL

Andrija je stojički odradio zadatak, no izgleda kako jedva čeka da opet krene po ,njemu dragim , vanjskim i nešto dinamičnijim terenima.

Kolega, skidamo kapu! :)


Komentari