FARMERI NA UDARU OBOŽAVATELJICA: Njihovi telefoni ne prestaju zvoniti (FOTO)

RTL

Ljubav je na selu bliži se svome kraju.Još je jedna sezona popularne RTL-ove emisije Ljubav je na selu pri kraju, a ono što je sigurno: ovogodišnji kandidati podigli su prašinu u javnosti zbog svojih osebujnih izjava, ponašanja, ali i karaktera.  Najveću popularnost sigurno je dobila Žigina Nevenka na čiji se račun svakodnevno zbijaju šale, a ništa manje nije popularan ni sam Žiga. Najpoznatiji br’ iz Lučana kraj Sinja Goran Žigo (37) kaže kako je zadovoljan što je odabrao Božicu Sever (42) iz Siska.

”Božica me je privukla ljepotom i kulturom. Ostat ćemo sigurno veliki prijatelji”,  uvjeren je Žigo te dodaje da nikad ne bi obrijao popularne brkove zbog žene.

”Što vam đavla smeta brk. Ako ne smeta donji, ne bi vam trebao smetati ni gornji brk” smije se Žigo i kaže kako je sa svima u super odnosima, a čuje se i s osebujnom Nevenkom Bekavac (39) iz Splita.

”Dolaze mi, brate, iz Splita, Šibenika, Zadra… Ljudi se žele slikati, svaki dan mi stiže po pet, šest automobila”, kaže farmer koji živi od svojih 14 ovaca i vinograda jer nema ostalih primanja. Njegov prijatelj Vicko Bušelić (58) iz Tučepa odabrao je Senkinju Nadu Slavković (67).

”Kod Nade me je privukao nestašni duh. Drugačija je od ostalih i ne preže pred ničim. To mi je bio izazov”, kaže učitelj reikija, piše RTL.

”Godinama se bavim reikijem. Živim s prirodom i životinjama, jedem masline i ručam frišku ribu iz mora”, kaže Vicko koji je kao i Žigo, postao miljenik žena zbog sudjelovanja u showu.

”Ne mogu se obraniti. Telefon ne prestaje zvoniti. Javljaju mi se iz Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije, pa čak i iz Amerike”, kazao je, a kako ga žene opsjedaju, priznao je i poljoprivrednio Sandra Čurko (38), koji je na kraju odabrao cvjećaricu Moniku Pintarić (35) iz Zagreba.

>>> OVO JOŠ NITKO NE ZNA: Miha se predomislio i nogirao Sandru, Sara čeka bebu?! (VIDEO)


Komentari