Evo tko su ZAPRAVO NOVI STANARI BIG BROTHER kuće (VIDEO)

SCREENSHOT

Kuću je sinoć napustio rudar Branislav Krstić, poznatiji kao Branža, a ušlo je dvoje, nazovimo živopisnih, stanara.

U kuću je sinoć ušlo dvoje novih stanara Jozefina i Đorđe, on je strastveni posjetitelj noćnih klubova, a ona je jednom prilikom pijana zaspala na pruzi pa ju je polutrijezna prijateljica morala spasiti.

Tko je Đorđe Đenić

Rođen je u Novoj Varoši, a do svoje 19. godine živio je sa roditeljima u rodnom gradu, no, život ga je odveo u Beograd na fakultet, na kojem je apsolvent već četiri godine. Kako tvrdi ne stiže završiti fakultet zbog brojnih obveza i burnog noćnog života. Inače je trener plivanja i osobni trener, a osim toga radio je u građevini, prodavao parfeme i telefone. Bio je nekada i profesionalni rukometaš, ali zbog ozlijede ligamenata prekinuo je karijeru.

Kao i sustanar mu Ervin, Đorđe ne može zamisliti život bez noćnih avantura po klubovima. Tvrdi da izlazi svakodnevno i po zimi i po ljeti i da ne postoji klub u Beogradu kojeg nije posjetio. Osim bančenja po klubovima ima još jedan hobi ili fetiš čak, a to je skupljanje tenisica, kaže mjesečno kupuje barem jedan par.

Đenić je godinama živio sam, ali od nedavno je ponovno pod roditeljskom skrbi. Njegovi roditelji se ne mogu načuditi kako Đorđe izdrži tempo izlazaka i posla jer navodno ima jako puno energije i spava samo pet sati dnevno.

Đorđe ima čak i plan za svoju budućnost, za razliku od nekih ukućana. On planira u roku od deset godina postati poduzetnik, a želi otvoriti fitnes centar od novca koji zaradi u Big Brotheru. Nema dvojbe plan je 100 % izvediv. Dodajmo tome kako je obećao, ako osvoji nagradu, sve prijatelje voditi na Tajland.

Đorđe trenutno nema djevojku, a tvrdio je kako nema razloga da se ne njegov status slobodnog muškarca ne promijeni u kući.

Tko je Jozefina Išaretović

Jozefinu smo već imali prilike vidjeti pred kamerama u RTL-ovoj emisiji Shopping kraljica. Jozefina je uz Vesnu već druga osoba koja je ranije sudjelovala u nekom showu RTL-a, a sada je dio Big Brothera. Jozefina je bivša rukometašica, a sada nezaposlena trgovkinja, supruga je i majka jednogodišnje djevojčice. Dolazi iz Sesveta i ima 23 godine.

Priznala je odmah kako obožava kamere i, naravno, voli biti u centru pozornosti. Njen suprug se oštro protivio ulasku u kuću, ali Jozefina mu je obećala kupiti auto ako pobijedi u showu. Ističe i kako joj je slava na prvom mjestu, a tek onda novac, a u kući silno želi napraviti nered. Za to joj neće trebati puno truda, dovoljno je da udruži snage s Mirjanom, za koju je već izjavila kako joj je najsimpatičnija i vrlo brzo bi mogao nastati kaos.

Sesvećanka se pohvalila kako je za slavu spremna napraviti sve i kako se od nje može svašta očekivati, a svojom pojavom već na prvi pogleda je očarala Gorana koji ju je skidao pogledom. Najgora stvar koju je ikada napravila, tvrdi Jozefina, bila je kada je pijana legla na prugu, a spasila ju je prijateljica koje je bila polutrijezna.

 >>>Zašto je Luća toliko nervozan, ‘PERE’ li ga možda KRIZA? (VIDEO)

>>>THE BEST OF STEFFANI BANIĆ: Ovi trenutci obilježili su Big Brother (VIDEO 18+)

 

Komentari