ERVINE KAD SI ZADNJI PUT MJERIO IQ? (VIDEO)

Screenshot

Kako se naša Štefica ne bi zaljubila?

Pala je na čari stasitog metroseksualca, pa su se tako već prvu noć pred kamerama rasplamsale strasti. Ervin i Steffani moderna su, ali dobrano primitivnija verzija Romea i Julije. Dok zbog njezinog vokabulara ona ptičica za prostote stalno cvrkuće i u maniri prave dame podriguje i sjedi kao harambaša, on je totalna ameba. Dok se ne ugasi svijetlo, tada amebici narastu pipci.

Ako ga kojim slučajem upitate nešto što doista zahtjeva odgovor mladi Ervin zamuckuje s ogromnim upitnikom iznad glave. Status zlatne ribice potvrdio je i nakon pitanja vezanih za buduće aktivnosti ispod plahte.

“Što se tiče odnosa, bit će sve ok kao što je i bilo, ali ne odnosa u spavaćoj sobi, rekao je “Kiklop” u ispovjedaonici na pitanje kako će se nastaviti njegov ljubavni odnos sa Steffani.Veliki Brat nije bio zadovoljan odgovorom, stoga ga je još jednom pitao.

“Veliki Brat te pitao za ljubavni odnos između tebe i Steffani”, no to je totalno zbunilo mlađahnog radnika u solariju, ponudio je kratak odgovor: “E neće, neće biti”.

 I treći upit nije došao do moždanih vijuga ovog pastuha. “Objasni Velikom Bratu hoće li ili neće biti ljubavnih odnosa sa tobom i Steffani?”

“Pa neće bit, mislim da neće bit” – zaključio je Ervin zbunjen kao dječarac u slastičarnici.

..biće…ma neće bit…ma ipak će biti…Ervin se malo zbunio.

..biće…ma neće bit…ma ipak će biti…Ervin se malo zbunio. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Dienstag, 6. Oktober 2015

Nakon misaone eskapade dobio je savjete od “majke Rade” koja mu je rekla da ako ima djevojku to treba pokazati preko dana, a ne samo u “noćnim aktivnostima”.

>>>SPREMA SE RAT U BB KUĆI? Stefani brutalno izvrijeđala stanare, jednog posebno! (VIDEO)

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

>>UNAPRIJED DOGOVORENO: Evo tko je ovogodišnji pobjednik Big Brothera!

>>>KAKAV SHOW!: Steffani i Ervin prekinuti u ‘akciji’, skoro došlo do tučnjave (VIDEO)

 


Komentari