Ervin opet pretjerao s alkoholom, UKUĆANI BIJESNI (VIDEO)

Screenshot

Na jučerašnjoj pijanki ukućani su se napokon malo opustili od tjednog zadatka, a posebno opušteno osjećao se Ervin koji je navalio na alkohol.

Inače miran i povučen, uvijek spreman ispričati se zbog svega što je napravio i što nije napravio, sarajevski menadžer “solarijuma”, kao da dobije krila kada u kuću stigne alkohol. Na jučerašnjoj pijanki ukućani su se napokon malo opustili od tjednog zadatka, a posebno opušteno osjećao se Ervin koji je navalio na alkohol kao da mu je zadnji dan. Zadnji dan u kući, naravno.

Prisjetimo se, na prošlome tulumu Ervin se toliko napio da je Barbaru propisno osramotio i u kući i izvan kuće. Plakao je i jecajući govorio Barbari, “Šta si mi to uradila”, a jučer je bio na dobrome putu da to i ponovi. Kako se ne bi odmah dovela u neugodnu situaciju, Barbara, a i ostale djevojke, stalno su kontrolirale Ervinovu konzumaciju alkohola. Ervin je samo točio u sebe, ali je, kako mu i priliči, svako malo obilazio ukućane i uvjeravao ih da “Nije pijan”. No, djevojački klan imao ga je na radaru i mjerio mu točno koliko pije, pa se nije uspio izvuči.

“Nisam pijan, kad vam kažem”, uvjeravao je Ervin djevojke i Zoricu, “Kako imaš obraza sam popit cijelu bocu, vidi koliko je ovdje ljudi”, odvratila mu je Steffani. Ervin se pravdao kako nije baš cijelu popio, a Zorica i djevojke usuglasile su se kako mu više neće držati kantu i glavu dok povraća. Ervinovo uvjeravanje završilo je svađom s Barbarom koja mu je rekla da si više neće dozvoliti da ju osramoti.

"Nisam pijan Barbara". VelikiBrat

"Nisam pijan Barbara". VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Mittwoch, 11. November 2015

>>> Ervin se SLOMIO: ‘ŠTA SI MI TO URADILA, šta mi radiš to?’ (VIDEO)

>>> Steffani najavila SEZONU PARENJA, žrtva je ponovno ERVIN (FOTO/VIDEO)


Komentari