DEBATIRATE O BB-u? U velikim ste g*vnima! SMRAD MORBIDNIH STANARA uvlači nam se u domove (VIDEO)

Screenshot RTL

Pamtim naime odrastanja na selu uz baku, koja je u blizini kuće imala staju. Bijaše to dom trima kravicama, koje su baš poput ovih Big Brother likova bile povezane.

Negdje u periodu između presvlačenja pelena i dubinske analize žuto senfaste stolice, podvezane kose i u lošoj trenirci koja je u moru bebine robe sama iskočila iz ormara pronađoh vremena za kavu sa svojim curama, koje trenutno žive turbulentnim, ali ipak nešto opuštenijim životom.

Iznad nas nadvio se oblak dima, pepeljara prepuna čikova (o da, znam da to nije pretjerano zdravo), a sa svakim srkom kave glasovna frekvencija postaje sve jača. Ipak, moj muk dokazuje da sam daleko od te priče, a njihovo debatiranje o vrućim Big Brother scenama da su u većim govnima od mene. Ima kažu tamo iza ekrana neka mala Stefani koja se prvu večer pohvatala s tamo nekim tipom. I pazite mrtva je pijana i podriguje. Hmm podriguje mislim si. Da i beba mora podrignuti nakon svakog obroka, a kada pak u ovoj natalitetno poticajnoj državi živiš od porodiljnog tada svaku kalkulaciju preračunavaš u sranje odnosno u broj potrošenih i nadasve skupih pelena pa se pomiriš sa ljudskim izlučevinama i zvukovima i prihvatiš ih kao dio svakodnevice.

Da bi u svoju svakodnevicu ukomponirala kave i ovu vruću temu o Big Brotheru koji potresa ne samo Lijepu našu već i regiju pored horde sirotinje, gladnih, nezaposlenih i vala izbjeglica odlučih i ja odgledati jednu epizodu. Kako se likovi zovu pojma nemam, ali ono što vidim pomalo me zgražava. Bakica u godinama, ona živčenjača iz kulinarske emisije, poput tinejdžerice vrti kosicom gurajući se u zagrljaj zaraslom tipu.

>>>FATALNA BB ‘BAKA’! Svjedočimo li početku nove ljubavi? (VIDEO)

Koji je dobrano mlađi od nje. Neka mislim si, ako može Seve može i bakica neću biti uskogrudna. Oblak tolerancije nadvija se nad mojom glavom, a negdje iz dubine duše javlja se mali primitivac i propituje, je*o te koliko su joj za ovo platili. Dok se misli susreću i prevaguju razbuđuju ih životinjski urlici nekakve mlade djevojke koja se valja po krevetu.

Tko si sad pak ti, zapitah se, a odgovor dobih od njenih “kvazi pristojnih” sustanara i očigledno besposličara koji su je ogovarali na svakom ćošku. To je neko novo, kažu nekulturno djevojče. Spominjaše se ondje nekakvi silikoni i seks za odjeću. A dežurni moralisti zgražavaše se nad time, premda su i sami za sitne pare prostrli svoju intimu pred cijelu naciju. I za tu istu sitnu lovu pristadoše svi skupa da ih povežu za ruke. Nisam neki veliki psiholog niti ekspert, ali pobogu sva ta razularena svita djeluje kao eksperimentalna skupina kroz koju neko pokušava dokučiti kako od ljudi napraviti zvjerke.
Taj neki veliki um međutim gadno je zabrazdio. Pamtim naime odrastanja na selu uz baku, koja je u blizini kuće imala staju. Bijaše to dom trima kravicama, koje su baš poput ovih Big Brotherlikova bile povezane. Osim što se već u tom vezivanju bakine kravice mogu poistovjetiti s ovim televizijskim pojavama, ne znam da li da s tugom ili s ponosom ustvrdim da su te životinje ispuštale nešto pristojnije i primjerenije zvukove?


Komentari