BIVŠI MARININ ZARUČNIK SAŠA: Objavio status na Fejsu i poslao poruku ‘dežurnim komentatorima’ (FOTO)

Saša Muhek/Facebook

Marinin bivši zaručnik Saša objavio je status u kojem se osvrnuo na cijelu situaciju vezanu za Big Brother, ali i dao jasnu poruku dežurnim komentatorima.

Svi već znaju da je u ovogodišnjem hrvatskom izdanju Big Brothera pobjedu odnio “Kralj Splita”, odnosno bivši nogometaš Romano Obilinović. Romanić (kako ga je nazvala bivša cimerica Rina) vratio se u Split gdje uživa u slavi, ali i u društvu Marine koja je zbog “ljubavne  priče” u najpoznatijoj kući u Hrvata ostala bez zaručnika Saše Muheka, nakon petogodišnje ljubavne veze.

Isti taj zaručnik, Saša, objavio je na svom Facebook profilu zanimljiv status, odnosno poruku svim medijima i dežurnim “dušebrižnicima”, a mi vam donosimo poruku u cijelosti:

Saša Muhek/Facebook
Saša Muhek/Facebook

Iako je Saša u statusu naveo kako su se on i Marina rastali u mirnom toku, kako nitko nikome nije i neće ostati dužan, kako je sve to iza njega, možemo zaključiti da ga prekid ipak “malo” boli jer je nakon statusa objavio i fotku u kojoj sebe naziva “kraljem Zagreba” i time očito aludira kako nije samo Romano kralj svoga grada.

Saša Muhek/Facebook
Saša Muhek/Facebook

>>> ROMANO O SHOWU, POBJEDI, NAGRADI I NARAVNO MARINI: ‘Marina i ja ćemo potrošiti sav novac zajedno’

>>> SAŠA KAŽE DA MU JE BIG BROTHER SPASIO ŽIVOT: Marininom zaručniku ‘pukao film’, javno ju ostavio (FOTO)


Komentari