ANTONIJA BLAĆE OBJAVILA FOTKU KOJE SE OPASNO SRAMI: Fanovi joj rekli pravu istinu (FOTO)

Instagram

Svi povremeno prelistamo stare slike i dobro im se nasmijemo.Jedno od najomiljenijih televizijskih lica zasigurno je Antonija Blaće. Njezina karijera krenula je vođenjem Big Brothera, a i sama je sudjelovala u prvoj Hrvatskoj inačici popularnog reallity showa.

Antonija naišla na reprizu i to iz vremena kada je vodila “Večeru za pet”. Fotku je podjelila s mnogobrojnim obožavateljima i dala naslutiti kako joj ona baš i nije najdraža pri tome aludirajući na to koliko se fizički promjenila u posljednjih 10 godina. Nakon što su vidjeli fotku obožavatelji su je obasuli samo pozitivnim komentarima.

“Hmm…usporedujuci izgled danas i taj u reprizi…ili sam Big Brother…izgled je uvijek fenomenalan….iako….danasnji izgled je potpun…mlada sazrijela zena kojoj ljubav pršti na oci van i cini ju kompletnom…sto se i vidi…a na tv preko ekrana i osjeti..”, napisala je Vesna i oduševila Antoniju.

Fizički izgled itekako je bitan u ovom poslu, a mnoge dame bile one na televizijskim ekranima ili ne uvijek su poprilično samokritične. Poznato je kako se Antonija borila s viškom kilograma, ali njezina karizma i šarm i tada su prštali na sve strane.

Ines je najbolje opisla sve njezine kvalitete: “Divna si bila i takva si i ostala..spontana,draga,britkog jezika-oštrog uma..imas sve kvalitete koje cijeni svaka normalna osoba..sve najbolje!

>>> PROSLAVILI PRVU GODIŠNJICU: Pročitajte zašto je Antonija Blaće odabrala baš Hrvoja

>>> ANTONIJA BLAĆE SE OPORAVLJA: ‘Prošla su ona kritična dva mjeseca nakon operacije, vraćam se u formu’ (VIDEO)

 

 

 

Komentari