Ana Gruica: ‘E,ovo je kap koja je prelila čašu’

Popularna glumica i kandidatkinja showa Tvoje lice zvuči poznato Ana Gruica izrazila je na svojem Facebook profilu negodovanje zbog medijske manipulacije njenim likom i djelom, a njezin status prenosimo u potpunosti.

”E, ovo je kap koja je prelila čašu.
Intervju koji nikad nisam dala, sa izjavama koje nikada nisam rekla za taj magazin, sa groznim, pljuvačkim člankom unutra. Već gotovo tri mjeseca vrši se nasilje nada mnom, čisti primjer medijskog bullyinga prvi put zabilježenog u našoj državi zbog običnog humanitarnog showa. Ovdje je riječ o utuživom novinarstvu. Mislila sam da će prestati. Šutjela sam zbog obitelji. Šutjela sam zbog showa. Šutjela sam zbog kazališta. Više neću. Danas sam”, napisala je Ana.  se konzultirala sa odvjetnicima, jer mi je dosta.

Svi portali koji su prenosili, ili će prenositi gadosti sa društvenih mreža biti će tuženi sljedeći tjedan, bez iznimke, pa će snositi profesionalnu, financijsku, a nadam se i moralnu odgovornost za svoje postupke. Kao i ove, nazovimo ih, novine. Vidimo se na sudu.
Apeliram na kolege, apeliram na “normalne” ljude da mi pomognu da zaustavimo ovo ludilo. Nemojmo šutjeti kao ribe! Oko svega šutimo. Do kad? Do kud? Sutra to mogu biti vaša djeca. Sportaši, znanstvenici, političari, ili pak glumci…

Facebook
Facebook


Komentari