‘TEK SADA?!’ Glumica Marija Borić o sinu kojeg je dobila sa samozatajnim HDZ-ovcem: ‘Nedavno mi je teta u vrtiću rekla kako je prvi puta otkazao poslušnost’

Marija Borić/Branimir Jerneić (Foto: Neja Markicevic / CROPIX/Foto: Biljana Gaurina / CROPIX/

Glumica Marija Borić se prije tri godine udala za Branimira Jerneića, a godinu dana nakon dobili su sina. Obitelj živi u Stubičkim Toplicama, što znači da Marija zbog posla mora dolaziti u Zagreb. Za RTL.hr je progovorila je o tome kako usklađuje majčinske i poslovne obveze, a dotaknula se i razvoja sinčića.

“Imam dobru infrastrukturu. Moj posao je specifičan – kada su probe onda sam aktivna kroz jutro i večer, a predstave su isključivo večernja priča. Tu je muž, moja majka i moje sestre. Da njih nema ne bih ja to tako mogla, ali ovako sam baš opuštena i zahvalna na tome“, kazala je Marija.

Sin joj je prije dva mjeseca proslavio drugi rođendan, a otkrila je da maleni ima karakter te da joj se to sviđa.

“Nedavno mi je teta u vrtiću rekla kako je prvi puta otkazao poslušnost. A ja sam je pitala: ‘tek sada?’. On ima svoj karakter i meni se sviđa da je to tako. Normalne su to faze razvoja i ja ih podržavam. Primjerice, zna mi reći da nešto neće, a onda ga drugi put pitam i on se složi sa mnom. Ne znam jesam li autoritet, ali trudim se biti”, naglasila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marija Jerneić (@maraboop)

Podsjetimo, njen suprug Branimir Jerneić je istaknuti član HDZ-a te bivši savjetnik ministra Olega Butkovića. Marija i Branimir su se vjenčali u Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića.


Komentari