‘TEBE TREBA J**** I KRAJ’ Ella Dvornik otkrila kakve ulete dobiva: ‘Dobro da ne dejtam u ovom desetljeću’

Foto: Facebook/ Ella Dvornik

Jedna od naših najpopularnijih influencerica Ella Dvornik Pearce (30), objavila je na Instagramu ulete koje prima od muškaraca na društvenim mrežama te izrazila “sućut” današnjim djevojkama koje dejtaju.

Ellu samo na Instagramu prati više od pola milijuna obožavatelja, a na Facebook službenom profilu više od 400 tisuća pratitelja. Ovom prilikom otkrila je čime se sve suočava iako je udata žena s obitelji. To očigledno ne predstavlja prepreku muškoj populaciji pa je sve podijelila na Instagram storyjima te nasmijala pratitelje.

“Hej ljepotice, šta se radi. Tebe treba je*** i kraj. Ajde sisu pokaži”, samo je jedna od poruka koje je dobila u Inbox.

“Dobro da ne dejtam u ovom desetljeću, moja sućut cure”, zaključila je influencerica.

Foto: Instagram

Ella već godinama svakodnevno dijeli trenutke iz svog života, a jedna od glavnih tema je roditeljstvo, u kojem uživa od rođenja prve kćeri Balie Dee, jednako kao i jednogodišnjom kćeri Lumi Wren koje je dobila sa suprugom Charlesom Pearceom.

Podsjetimo, Charles koji je porijeklom iz Velike Britanije, nije se mogao naviknuti na Zagreb pa su se preselili u okolicu Rovinja. Infuencerica je nedavno za IN Magazin otkrila kako ne planiraju treće dijete.

”Ljudi vole na moje postove pisati da sam trudna. Ne znam zašto svi očekuju od mene da imam toliko djece. Ja stvarno treće ne planiram. Ni slučajno. Možda jednog dana kada djeca budu starija, ali šanse su jako male”, priznala je otvoreno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

 

 

Komentari