Tata mu je hrvatska zvijezda, a on je krenuo njegovim stopama: Znate li tko je ovaj zgodni mladić?

Matija Škoro krenuo je očevim stopama (Foto: Facebook)

Njegov otac jedan je od najpoznatijih domaćih pjevača s glazbenom karijerom dugom preko tri desetljeća, a svojedobno je bio i kandidat na predsjedničkim izborima. Posljednjih nekoliko godina aktivno se bavi politikom, a utemeljitelj je i stranke Domovinski pokret.

Matija Škoro
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Njegova majka pak, Kim Ann Luzaich, rođena je u SAD-u gdje je završila pravni fakultet i kao odvjetnica započela svoju karijeru. No, sve se promijenilo kada je 1988. godine upoznala svog budućeg supruga, ujedno i oca svoje djece, zbog kojeg se preselila u Hrvatsku i dan danas živi u sretnom braku.

S ocem dijeli ljubav prema glazbi

Pogađate – riječ je o Miroslavu Škori i njegovoj ljubavnoj priči iz koje se rodio i naš glavni akter – Matija Škoro.

Miroslav i Matija Škoro (Foto: Facebook)

Matija je mlađe dijete bračnog para Škore i ujedno jedini sin, a iako na prvu samozatajan 27-godišnjak, posljednjih nekoliko godina potvrđuje onu kako ‘jabuka ne pada daleko od stabla’. Naime, Matija, baš kao i otac mu, pokazuje strast prema glazbi pa je već u ranim dvadesetima bio član domaćeg benda ‘Pravila igre’.

1 euro = 7,53450 kuna

Škoro ne skriva koliko je ponosan na sina

Također, s ocem je za vrijeme epidemije snimio i nekoliko zajedničkih svirki, a uglazbio je i Škorinu povratničku pjesmu ‘Izdajnici i heroji’ koju je, nakon duže pauze, objavio 2021. godine.

Teta joj je najveća zvijezda Hrvatske, a s majkom nije u dobrim odnosima: Pogodite o kome je riječ

U posljednje vrijeme sve ga se češće može vidjeti s ocem na raznim nastupima, a ponosni glazbenik ne gubi prilike da se pohvali sinovim glazbenim umijećem.

Miroslav Škoro ne skriva koliko je ponosan na sina Matiju (Foto: Facebook)

Osim glazbenog talenta, Matiju krasi i atraktivan fizički izgled pa je u glazbenim godinama iza sebe već stvorio pravu malu bazu obožavateljica koje s nestrpljenjem iščekuju svako njegovo novo medijsko pojavljivanje.


Komentari