TARIK FILIPOVIĆ ZAPLAKAO! Potez njegovog sina širi se društvenim mrežama: ‘Meni kao tati puno srce i pune oči suza’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Lejla i Tarik Filipović ne skrivaju ponos gestom svog sina Armana – koja je postala viralna. Objavu su oboje podijelili na svojim društvenim mrežama, ne skrivajući pritom kako se osjećaju.

“Pun bus, najviše školarci (peti i sedmi razred). Ulazi djedica, minimalno 85 godina. Nitko ni da bi pomislio ustati. Jedan dječak ga pogledava i vrlo brzo ustaje. Djed je bio okrenut leđima i nije vidio da mu se oslobodilo mjesto i dječak mu se obraća i govori da sjedne. Dječak je sin Lejle i Tarika Filipovića. Bravo za roditelje, može im biti na ponos. A meni je uljepšao dan”, piše u objavi koja se širi, a koju je prvo podijelila Lejla.

“Vi ste nama uljepšali dan. Srce kao kuća”, napisala je Lejla i u hashtagu te dodala da je “ponosna mama”.  Tarik je malo kasnije podijelio istu objavu i napisao: “Mala gesta našeg dječaka, meni kao tati puno srce i pune oči suza”.

Inače, Tarik i Lejla ne skrivaju koliko su ponosni na svoju djecu, Armana te pet godina starijeg Dinu, Lejlinog sina iz prvog braka s Dadom Majolijem. Nekadašnja Miss Hrvatske i popularni voditelj i glumac upoznali su se sredinom 2006. godine i otada su nerazdvojni, a vjenčali su se godinu dana kasnije na Silvestrovo.


Foto: Instagram screenshot

Komentari