Tarik Filipović posvetio objavu Severini: ‘Njezino srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine’

Foto: Instagram

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) objavio je na na svom Instagram profilu fotografiju s proslave 50. rođendana Severine Vučković. S njima je pozirala Tarikova supruga Lejla. U opisu je pjevačici napisao emotivnu rođendansku čestitku.

“Severina. Birthday girl. Poznajemo se više od pola života, a negdje smo na pola života. Prvi put sam udahnuo i zaplakao 40 dana prije nje iste godine. Divnih druženja, smijeha, ponekih suzica koje život donese… I da se ne vidimo godinama uvijek ćemo nastaviti gdje smo stali. Kažu – ‘ostavi me na kratko, kada se vratiš neću biti isti’. Istina, ali njezino srce i duša su ostali isti kao kad je upoznah te davne godine. Dame se ne pita za godine pa ih neću spominjati. Zajedno imamo 100 godina, a generacija smo. Sretan rođendan Seve. Ako Hajduk živi vječno mogla bi i splitska mala”, napisao je Tarik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tarik Filipović (@tarikfilipovic)

Podsjećamo, Severina je 21. travnja proslavila svoj 50. rođendan u poznatom zagrebačkom klubu ‘Mint’. Pjevačicini prijatelji organizirali su joj proslavu koja se održala pod nazivom ‘Od sumraka do zore’. Tulum nisu propustile brojne poznate osobe iz Hrvatske i regije, među kojima su osim Tarika i Lejle bili: Marko Tolja, Petar Grašo, Hana Huljić, Saša Matić, Ana Bekuta, Haris Džinović, Matija Vuica, Boris Novković, Joško Čagalj Jole, Sandi Cenov i drugi. Neki od njih su se popeli na pozornicu i zapjevali.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Komentari