Tarik Filipović otkrio ludu anegdotu s Milijunaša: ‘ Čovjek nije znao pitanje, pa je udario glavom u zid’! Nije poštedio ni ženu

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Danas se manje gleda televizija nego 2010., tehnologija se promijenila, ali je voditelj ostao isti, pa će nas i kroz osmu sezonu voditi Tarik Filipović (47). Na male ekrane 19. rujna vraća se popularni kvizaški show “Milijunaš”. Tariku su ljudi često znali govoriti da su s “Milijunašem” odrasli, a on tvrdi kako je tajna uspjeha kviza neka magija, koja je osvojila cijeli svijet.

“Imao sam sreću da sam bio dio hrvatske inačice. Vjerojatno i voditelj u svakoj zemlji daje svoj obol, tako da, recimo, u Njemačkoj uz genijalnoga Günthera Jaucha to ide godinama bez prestanka. Dobro, Njemačka je veće i zahtjevnije tržište, tako da… Ali evo, vratili smo se i mi. I prije nas je gledala ne samo Hrvatska nego cijela regija. Nadam se da ćemo ih uveseljavati u starom kvizaškom terminu, četvrtkom malo poslije 20 sati”, rekao je Tarik.

Na stolac nasuprot njega kroz godine su mu dolazili svakakvi kandidati. I oni boljeg i lošijeg znanja, ali gotovo svima je bila zajednička mala trema. Tad je na scenu stupao Tarik, koji bi svojim šalama i komentarima, a nekad samo i pogledom, kandidatima olakšao nastup u showu. Ispričao je kako će se i u ovoj sezoni truditi opustiti ih ispred kamera.

“Pa ja se trudim i nadam se da uspije. Ponekad možda i ne, nekad nekog ne možete opustiti, ali stvarno se trudim. Ako ne mogu pomoći, barem da ne odmognem. Trudim se energijom, nekako ljudski. Rijetko se tko žalio u svim kvizovima koje sam vodio do sada, a vodio sam ih četiri”, pojasnio je.

Naravno da je bilo puno smiješnih i zabavnih trenutaka snimajući emisiju, ali Tarik ima i neke koje posebno pamti.

“Bilo je tu puno anegdota, bilo je i nekih o kojima ne smijem pričati. Bio je tu čovjek koji je udario glavom u zid pa je ‘potegnuo’ ženu nakon što je ispao na prvom pitanju”, kaže Tarik.

Rekao je da je zapamtio kandidate koji su otvarali pitanje za milijun kuna jer je i s njima imao smiješnih situacija.

Pamtim mladoga gospodina koji je odgovarao za milijun kuna, a nije znao odgovor, Krešu Lilića, koji je rekao: ‘Ja to ne znan, ja ću to gađat’. A bilo je tu i šaljivih stvari koje su završile na YouTubeu, na žalost natjecatelja, ali evo, sve je to život i sve je to igra. Sami ste se prijavili – našalio se voditelj u razgovoru za 24.sata.


Komentari