Tajna trgovina stigla i u Hrvatsku: U nju možete samo uz pozivnicu!

foto:BestSecret

Ako još niste doživjeli čarobne prednosti online kupovine, stiglo je vrijeme da ih isprobate. Naime, u Hrvatskoj je odnedavno dostupan online modni shop s vrhunskim dizajnerskim, ali i high street brendovima čija će vas ponuda, kao i atraktivni popusti do čak 80% očarati!

Pridodate li tome činjenicu da jednostavnu i udobnu kupnju iz naslonjača možete obaviti birajući između 3000 brendova odjeće, obuće i modnih dodataka s nevjerojatno primamljivim sniženjima i novim ponudama svakoga dana – možda se više nikad ne poželite vratiti u shopping-centar. Isprobajte privilegirani shopping s pozivnicom!

Za vas smo isprobali BestSecret shopping-platformu, ekskluzivnu modnu zajednicu koja je nedavno stigla i u Hrvatsku. Ova golema shopping-platforma dostupna je u 27 zemalja svijeta, naziva se tajnom jer ući možete samo uz pozivnicu, a je li i zbog čega najbolja, prepuštamo da ipak otkrijete sami. Mi smo za vas prokopali BestSecret u potrazi za najboljim ljetnim komadima top brendova koje si, uz aktualne popuste, možete priuštiti i ako niste među onima dubljega džepa i osigurali vam pozivnicu da ovaj ekskluzivni shopping u kojem nema kraja izboru isprobate i sami.

(FOTO) Jeste li vidjeli sjajne priče o gladiolama Botaničkog vrta PMF-a u Zagrebu? Provjerite i kako radi, pa uživajte u ljepoti vrta i uživo!


Komentari