Tajna linije Barbare Kolar je u kuhinji, a sada je otkrila kako izgleda njezin ručak

foto:Instagram

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar itekako plijeni pažnju vitkom linijom, a u HRT-ovoj emisiji Zvijezde pjevaju gledali smo je u odvažnim odjevnim kombinacijama koje su punile medijske stupce.

Još prošle godine, voditeljica je svoju liniju do savršenstva dovela zahvaljujući balansiranoj prehrani. S obzirom da je uskočila u konfekcijski broj 36, mnogi su se zapitali kako je ova 50-godišnjakinja uspjela u tome. Puno sezonskog voća i povrća, te manje šećera tajna su Barbarinog izgleda, ali i energije.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Barbara Kolar (@barbarakolar)

“Puno puta sam u životu svoje veliko tijelo smanjila na neko malo manje tijelo, međutim, sklona sam recidivu… Odlučila sam da ću, kada dođem na konfekcijski broj koji mi se sviđa, baciti svu odjeću konfekcijskih brojeva koji mi se ne sviđaju”, kazala je za Slobodnu Dalmaciju još prošle godine kada je sve iznenadila novim izgledom.

Izvor: Instagram

Jučer je s pratiteljima odlučila podijeliti svoj ručak koji je pravo iznenađenje za sve one koji joj uporno pišu negativne komentare kako gladuje i ne jede ništa. Iz priloženog se vidi da voditeljica jede kvalitetno i uravnoteženo. Riječ je o rižotu s plodovima mora.

“Kod mene danas rižoto mare monti. Što se kod tebe kuha?” upitala je Barbara svoje pratitelje i poželjela im dobar tek.

 

Komentari