Tajna lica Ive Majoli je u vampirskom tretmanu: ‘Izvade ti krv i stave je u posebnu centrifugu’

Foto: Instagram

Naša umirovljena tenisačica Iva Majoli (44), a danas izbornica Hrvatske ženske teniske reprezentacije, snimljena je na konferenciji reprezentacije na kojoj je sudjelovala i tenisačica Tara Wurth, koja s kolegicama uskoro putuje na kvalifikacijski turnir Billie Jean King Cup u Antaliji. Našu najbolju tenisačicu svih vremena posljednje vrijeme ne viđamo često u javnosti, a ovom prigodom pokazala je lice bez teške šminke, piše Dnevnik.hr.

“Inače se jako malo šminkam. Meni se svi smiju i kažu da sam se super našminkala, a šminkanje traje trideset sekundi – rumenilo, maskara, i to uglavnom sve s prstima”, rekla je Iva jednom prilikom za IN magazin Nove TV.

Inače, Iva ne skriva da je bila na tretmanu pomlađivanja kakav vole Kim Kardashian i Angelina Jolie. Time se nedavno pohvalila i na društvenim mrežama.

“Obožavam ovaj tretman! Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Izvade ti krv, stave je u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je injektiraju u lice, koje izgleda zdravo, sjajno, elastično, pomlađeno”, napisala je Iva uz objavljenu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iva Majoli (@ivamajoli)

Komentari