Svoje ime si izgradila na nekoliko desetina kila više’: Ciganović poslao brutalnu poruku Luciji Lugomer

Photo: Instagram

Nakon što je u nedjelju u jednoj showbiz emisiji komentirao izgled Lane Jurčević i spominjući njezinu kilažu rekao kako ona  “izgleda grozno”, Neven Ciganović se uspio posvađati i s Lucijom Lugomer, koja je branila pjevačicu.

Ciganović je na Instagramu otkrio da ga je plus size influencerica blokirala blokirala pa joj se obratio na svom storyju. I pritom nije štedio riječi.

“Draga Lucija, potpuno razumijem da si ti naše komentare shvatila osobno jer si ti svoje ime izgradila na tih nekoliko desetina kila više i ja to skroz poštujem, kao što poštujem sve druge različitosti”, napisao je Ciganović.

Potom se ponovo osvrnuo na Lanu. “Tebi je zasmetalo što smo pjevačicu lakih nota Lanu Jurčević pošpotali što se zgickala nekoliko kila, ali si pri tom zaboravila da je ona svoju karijeru gradila isključivo prezentirajući svoje ‘besprijekorno istrenirano tijelo'”, napisao je.

“Poštujem tvoje mišljenje i podršku Lani jer zdrava odnosno ‘ugodno popunjena konkurencija’ je najbolja konkurencija. Što se pak poruke koju odašiljemo našim komentarima tiče, mislim da nije jasna samo onima koji ne smatraju da je pretilost jedan od najvećih zdravstvenih problema današnjice”, zaključio je Ciganović.

Foto: Instagram screenshot

 


Komentari