‘SVI MI KAŽU DA SAM LIJEPA BEZ ŠMINKE’! Ella Dvornik otkrila što je sve ‘popravila’ na sebi

Photo: Instagram

Popularna je influencerica Ella Dvornik-Pearce, objavila na svom Instagram profilu jedan neobičan video. Naime, brojne se svjetske i domaće zvijezde trude što više sakriti broj svojih estetskih zahvata, ali Ella je u svom iskrenom duhu, upravo odlučila suprotno, pa ih je tako nabrojala apsolutno sve.

“Kad mi kažu da sam lijepa bez šminke”, napisala je Ella prije nego što je otkrila o kojim se estetskim zahvatima radi.

View this post on Instagram

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Fileri, operacija nosa, baby botox, krunice, navlake, mostovi, implantati”, nastavila je Ella bez dlake na jeziku. Njeni su se pratitelji oduševili ovom objavom, pa su komentirali kako izrazito cijene njezinu iskrenost.

“Svaka čast na iskrenosti”, “I kako nju ljudi mrze, neka mi netko objasni?”, “Ona je napravila sve s mjerom, ničeg previše”, samo su neki od brojnih pozitivnih komentara. No, naravno, kako to i inače biva, dalo se pronaći i onih kojima se Ella ipak ne sviđa.

“Pa sad, lijepa i ne baš, ali simpa da”, napisao je jedan korisnik Instagrama.

No, Ella se i prije dotaknula teme estetskih zahvata, pa je tako nedavno objavila video u kojima ih detaljno objašnjava, a one kojima se ne sviđaju estetske operacija, zamolila je da objavu preskoče i ne komentiraju.

“Ako gledate ovo i osoba ste koja zamjera bilo kakve kozmetičke zahvate, nedostojanstveno starenje, ako vam to smeta ili potiče gnjev, ne slažete se i ne podržavate druge, ovaj video nije za vas i jako će vas uznemiriti i zaista bi mi bilo jako drago, ako vam to smeta, da ne komentirate”, napisala je Ella.

Komentari