Svestrani domaćin oduševio goste večerom: ‘Čista desetka, ne može manje jer je Ivan stari mačak i ne može pogriješiti s pekom’

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

U srijedu navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ kuhalo se u Blatu kod Ivana Telente, a vrhunsku hranu pratila je i odlična atmosfera!

Na otoku Korčuli ovaj se tjedan okupila zaista vesela ekipa koja se od prvog dana dobro zabavlja te uživa u ukusnim delicijama, a iznimka nije bila ni večera kod svestranog 70-godišnjeg Ivana. “Ivan je na dočeku bio skroz opušten”, kazao je Nikša dok je domaćinova kćer Ivana priznala da je njezin otac bio zabavan kao i uvijek.

Nakon srdačnog dočeka i osvježavajućeg aperitiva Ivan je gostima ponudio šaroliko predjelo s mesnim i ribljim delicijama koje su sami mogli kombinirati. “Puno tanjura, sve je bilo šareno”, komentirala je Ivana dok je Ines predjelo bilo ‘lipo’, a Milivoju – savršeno.

Predjelo (Foto: RTL)

Za glavno jelo domaćin je ponudio kozletinu i teletinu te krumpir i povrće pod pekom, što je inače jedan od njegovih glavnih specijaliteta. “Brojao sam do tisućite peke, a pripremio sam ih sigurno i preko tri tisuće”, priznao je Ivan, a njegovo iskustvo osjetilo se i u okusu. “Glavno jelo je bilo savršeno”, ponovno je pohvalio Milivoj, a Nikša je istaknuo: “Brandini peka, tu ne možeš pogriješiti.”

Glavno jelo (Foto: RTL)

Desert je bila tradicionalna dalmatinska slastica rožata, koja je vrlo brzo nestala s tanjura. “Okus deserta je fantastičan”, zaključila je Ines. Osim što je Ivan pripremio ukusna jela, ekipa se cijelu večer odlično zabavljala, a sve je završilo veselom svirkom i pjesmom.

Desert (Foto: RTL)

“Jednostavno je od početka do kraja sve bilo vrhunski pripremljeno!” oduševljeno je rekao Milivoj koji je domaćinu dao ocjenu 10, kao i Ivana te Nikša: “Čista desetka, ne može manje jer je Ivan stari mačak i ne može pogriješiti s pekom.” Jedino mu je Ines dala ocjenu 9 jer želi ostaviti prostora za druge kandidate. Tako je Ivan zaradio ukupno 39 bodova te se izjednačio sa svojom kćeri, a u vodstvu je i dalje Ines s 40 bodova.

Poredak (Foto: RTL)

Sutra kuha Milivoj, hoće li i on osvojiti maksimalan broj bodova – pogledajte u četvrtak u ‘Večeri za 5 na selu’ od 20.15 sati na RTL-u!

Komentari